Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem jiných prostor 940 m², Litoměřice (ID 024-NP06389)

ulice U Kapličky, Litoměřice – část obce Pokratice mapa

80 Kč ( m²/měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

940 m2
Exkluzivně

Pronájem komerčního prostoru - sklady, dílny, výroba

Pronájem prostor, určené k podnikání. Kolaudováno - dílny, sklady. Nyní prostory procházejí částečnou rekonstrukcí a modernizací s důrazem na úspory energií. Prostory se nachází v přízemí budovy čp. 443, jejich využitelná podlahová plocha činí 955 m2, světlá výška místností 3,35 m. Prostory mají podlahovou plochu v jedné úrovni s hlavním vstupem a přístupem k veřejné komunikaci. To umožňuje snadný pohyb materiálu mezi jednotlivými místnostmi a nakládkou pomocí paletových vozíků.
Prostory mají široký hlavní vchod do centrální chodby, ze které jsou pak samostatné vchody do jednotlivých místností a sálů, možný je boční vstup přes místnosti, které mají i výlohu a je možné je využít jako prodejnu, na konci centrální chodby je další vstup, sloužící jako únikové schodiště, důležité pro provoz z hlediska požární bezpečnosti.
Konstrukce budovy - montovaný skelet. Možné jsou částečné úpravy dispozice, např. spojování, nebo naopak rozdělení jednotlivých prostor podle konkrétních potřeb nájemce.
Budova je napojena na veškeré inženýrské sítě.
Celý prostor je jištěn kapacitním jističem, některé místnosti mají vlastní jištění s možností odpočtu odběru. Ve všech místnostech je osazeno nové LED osvětlení, které výrazně snižuje spotřebu elektrické energie.
Vytápění - plyn - systém Buderus 35kW - vysoká účinnost, ekvitermní regulace topení. Odběr plynu a elektřiny si zajišťuje nájemce sám. Celé podlaží je částečně zapuštěno do terénu, což samo o sobě snižuje jak zimní nároky na topení, tak v létě nároky na případně osazenou klimatizaci. Kromě toho jsou prostory vybaveny jednotkou vzduchotechniky, umožňující kapacitní cirkulaci čerstvého vzduchu. Koncové rozvody VZT je možno osadit přesně podle potřeb nájemce. Část prostor je možné větrat přímo, nově osazenými plastovými okny.
Dodávka vody a stočné jsou hrazeny pronajímateli, na základě vyúčtování dodavatele. Prostory mají vlastní vodovodní okruh, oddělený od ostatních nájemců v budově a měřený pobočným vodoměrem. Je možné osadit další pobočná měření v případě podnájmů částí prostor.
Z hlediska požární bezpečnosti jsou zde, kromě zmíněného únikového schodiště, zavedena další opatření, jako je panikové kování na hlavním vstupu, rozvod požární vody k systému hydrantů a osazení hasicích přístrojů.
V prostorech je dostatečné množství sociálních zařízení pro zaměstnance, část prostor vyhovuje pro zřízení jak šaten, tak denní místnosti zaměstnanců. Přímo před budovou je zastávka autobusu MHD, umožňující spolehlivé spojení s oběma vlakovými i autobusovým nádražím v Litoměřicích. Z pohledu zaměstnanců může být bonusem dobře zásobená samoobsluha, Česká pošta partner a Zásilkovna přímo v objektu.
Pronajímatel preferuje jednoho stabilního nájemce pro celý prostor, umožní však nájemci podnajmout libovolně velké části prostor jiným uživatelům, bude-li to v souladu s příslušnými hygienickými a požárními předpisy.
Pronájem je možný jak na dobu neurčitou se šesti měsíční výpovědní lhůtou, tak na dobu určitou s případnou opcí.
Cena:
80 CZK / m2/měsíc
Poznámka k ceně:
měsíční nájemné bez DPH, možnost svolení s podnájemní smlouvou
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Aleš Čížek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 500 522
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: ales.cizek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06389
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Druh prostor:
Jiné
Počet podlaží v objektu:
2
Plocha kanceláří:
940 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
K nastěhování:
1. 1. 2024
Celková plocha:
940 m²
Zastavěná plocha:
1 345 m²
Typ domu:
Patrový
Energetická náročnost budovy:
G