Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 2207 m², Nový Bor (ID 224-NP01318)

Nový Bor – část obce Bukovany u Nového Boru mapa

2 427 700 Kč ( za nemovitost)

2207 m2
Exkluzivně

Prodej stavebního pozemku o výměře 2 207 m2 nedaleko Sloupu v Čechách

Příroda v okolí Sloupu v Čechách je proslulá svou krásou a impozantními skalními útvary, které přitahují turisty z celé České republiky. Chtěli byste i vy vlastnit kousek tohoto malebného kraje a postavit si zde své vysněné bydlení?

Nabízíme vám druhý z trojice nádherných stavebních pozemků pro rodinné bydlení o rozloze 2207 m2, který se nachází v těsné blízkosti turistického skalního ráje u Sloupu v Čechách, mezi městy Česká Lípa a Nový Bor.

Tato parcela je taktéž dle platného územního plánu Nový Bor součástí zastavitelné plochy s navrženým funkčním využitím pro bydlení v rodinných domech venkovského typu s roztroušenou zástavbou. Pozemek je z větší části zastavitelný, což vám poskytuje neomezené možnosti pro realizaci vašich stavebních snů. Navíc je elektřina již k dispozici přímo na pozemku a na jeho hranici se nachází vodovodní řad, což vám usnadní veškeré stavební práce.
Jedinečným bonusem tohoto pozemku je Dobranovský potok, který protéká jeho zadní částí. Tento přírodní prvek dodává pozemku zvláštní kouzlo a nabízí možnost vytvořit si vlastní oázu klidu s výhledem na tekoucí vodu.

Představte si, jak si vychutnáváte ranní kávu na terase, posloucháte zpěv ptáků a šumění lesa, zatímco si vaše děti hrají na zahradě, která je dostatečně velká pro dětské hřiště, bazén nebo třeba malý sad. K vytvoření této krásné představy vám předkládáme vizualizaci, která vám lépe ukáže možnosti a proporce budoucí zástavby, která by mohla na pozemcích vzniknout.

A když budete mít chuť na dobrodružství, stačí se vydat na procházku do okolních lesů nebo si vyzkoušet lezení na jedné z mnoha skalních stěn. Sloup v Čechách je místem, kde se příroda snoubí s aktivním životním stylem a každý den přináší nové zážitky.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči, že tento pozemek je tím pravým místem pro váš nový začátek. A pokud hledáte ještě větší pozemek, podívejte se na naši nabídku třetího pozemku z tohoto souboru!

V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte prostřednictvím odpovědního formuláře a já se vám ozvu zpět pro domluvení prohlídky. Těším se na viděnou!
Cena:
2 427 700 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

2 427 700 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Dominika Kornová
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 774 332 512
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: dominika.kornova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01318
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
2 207 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
Umístění objektu:
Okraj obce