Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej hotelu 2100 m², Morávka (ID 306-NP83100)

Morávka, okres Frýdek-Místek mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
FVelmi
nehospodárná

2100 m2
2876 m2
1462 m2
2
Exkluzivně

Prodej Hotel Morávka

Obec Morávka se nachází v malebném údolí Beskyd v okrese Frýdek-Místek. Toto idylické místo je obklopeno krásnou přírodou a nabízí klidný únik od městského ruchu. Své návštěvníky láká na turistické stezky vedoucí přes hory a lesy, kde můžete objevovat skryté vodopády a dechberoucí výhledy. Morávka je také ideální destinací pro milovníky zimních i letních sportů. Pro ty, kdo hledají autentický zážitek a chtějí zažít opravdový klid, je Morávka skvělou volbou.

Nabízím Vám soubor dvou budov s vlastním číslem popisným. Komerční nemovitost má velmi zajímavý investiční potenciál a je aktuálně využívána jako hotel a restaurace na hlavní turistické trase. Restaurační zařízení má všechno potřebné zázemí tzn. skladovací prostory, přípravnu a kuchyň. V restaurační části je dále výčet, sál, a samotné prostory restaurace včetně části pro další využití jako je například kulečník a jiné. K restauraci je také venkovní zahrádka, která plynule navazuje na celý areál. Ve 2.NP se nacházejí prostory pro ubytování včetně sociálního zařízení. Pokoje jsou různého typu tzn. bez a vlastním sociálním zařízení. V podkroví se nacházejí další prostory pro ubytování s vlastním sociálním zázemím a kuchyňkou. Druhá část podkroví je využívaná jako sklad, který lze také v případě zájmu rekonstruovat a zvětšit tak kapacitu ubytování.

Vedlejší objekt je rodinný dům, který má v 1.NP garáže a skladovací prostory. Ve 2. NP je bytová jednotku 3+1 s kuchyňskou linkou, a koupelnou. S domem sousedí další dva objekty, které slouží jako skladovací prostory a sociální zázemí.

Budova č.p. 160 je využívána jako hotel s restaurací se dvěma nadzemními podlažími, obytným podkrovím a nevytápěným suterénem. Objekt je zastřešený sedlovou střechou. Svislé nosné konstrukce domu jsou ze smíšeného zdiva. Stropní konstrukce nad 1.NP a 2.NP je dřevěná trámová. Strop nad 1.NP je částečně zateplen tepelnou izolací. Strop nad suterénem je železobetonový. Nosná konstrukce střechy a stropu v podkroví je tvořena dřevěným trámovým krovem s tepelnou izolací. Otvorové prvky jsou plastová dvojskla, dřevěná eurookna, dřevěné a ocelové dveře. Zdrojem vytápění jsou tři plynové kotle a krb s výměníkem. Teplá voda je ohřívána plynovým bojlerem.

Budova č.p. 161 je rodinný dům, na který navazují nevytápěné skladové prostory. V 1.NP se nachází garáž a chodba, ve 2.NP jsou vytápěné obytné prostory. Obvodové zdivo je z plných cihel a je zatepleno polystyrenem. Strop nad 1.NP je nad garáží zateplen polystyrenem. Střecha nad 2.NP je dřevěná pultová bez tepelné izolace. Otvorové prvky jsou plastová dvojskla a dřevěné dveře. Zdrojem vytápění je plynový kotel, doplňkovým zdrojem je kotel na tuhá paliva. Teplá voda je ohřívána v plynovém bojleru.

Nemovitost je je umístěna na strategickém místě přímo u hlavní komunikace s perfektním přístupem do celého areálu. Celý areál je má velký potenciál pro další využití a realizaci Vašich nápadů. Více informací Vám rád sdělím na prohlídce.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Václav Adamčík
RE/MAX Centrum
Porážková 3339/46
Ostrava, Moravská Ostrava, 70200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 604 767
Tel. do kanceláře: +420 775 757 505
E-mail: vaclav.adamcik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 306-NP83100
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
2 100 m²
Plocha parcely:
2 876 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Hotely, penziony a restaurace
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Septik
Celková plocha:
2 100 m²
Zastavěná plocha:
1 462 m²
Půdní vestavba / nástavba:
Ano
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Lokální - plynové, Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
F