Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej mobilheimu / houseboatu 39 m², Lhotka nad Labem (ID 325-NP00053)

Lhotka nad Labem, okres Litoměřice mapa

3 620 126 Kč (bez DPH, za nemovitost)

37 m2

Plavte se s čistým svědomím: Prodává se ekologický hausbot!

Nabízíme k prodeji moderní a ekologicky nenáročný hausbot typu ECO 12, který je ideální pro pěkné víkendy strávené na českých rybnících a zároveň jako investici pro pronájem. Tento stylový hausbot je vhodný nejen pro soukromé užívání, ale také pro komerční využití. Jeho design a konstrukce splňují nejnovější ekologické standardy, což z něj činí atraktivní a šetrnou volbu pro život na vodě. S možností umístění na některém z mnoha rybníků v České republice, máte jedinečnou příležitost vlastnit tento plovoucí dům a užívat si klidu a relaxace, které nabízí. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Tento hausbot se pyšní délkou cca 12,4 m a šířkou cca 4 m (s možností drobných změn rozměrů). Jeho užitná plocha činí přibližně 37 m2 a k dispozici je také prostorná střešní terasa o rozloze cca 39 m2, která je přístupná a nabízí impozantní výhled. Trup tohoto plovoucího domu je vyroben z plastového pontonu, a je možné vybírat mezi elektrickým přívěsným motorem nebo dieselovým motorem. Poloha ovládací konzole je volitelná, a to jak vně, tak uvnitř. Díky dodací lhůtě 4-5 měsíců od objednávky můžete brzy začít užívat výhody tohoto moderního domova. Dispozice hausbotu zahrnuje obývací pokoj, kuchyňský kout, 2x ložnice, koupelnu s WC a sprchovým koutem, a volitelně sauna místo druhé ložnice.

Výbava tohoto modelu zahrnuje kuchyňský kout s indukčním sporákem a lednicí s mrazicím oddílem, plně vybavenou koupelnu s WC, umyvadlem a sprchou, kompletní domovní elektrický systém, sadu dveří včetně interiérových dveří, žebřík na střechu, kde můžete trávit čas například ve vířivce nebo při grilování. Technické vybavení zahrnuje baterie a senzory, systém vodních nádrží pro pitnou i odpadní vodu, nerezová zábradlí nahoře i dole pro maximální bezpečnost, ovládací konzole, kompletní systém osvětlení včetně ambientního osvětlení a blatník pro udržení čistoty.



Celková cena
3.453.000 CZK bez DPH a transportu


Doplňkově (pro milovníky plavby):

Motorizace

• Přívěsný elektromotor E-Tech 10 POD - 10kW/ 48V • Voděodolná nabíječka (IP67) - 48V, 35A (2000W) • LiFePO4 25,6V 120Ah • 15"-16" 3-listá vrtule z manganového bronzu • Systém řízení • Box pro otočný systém řízení • Kabel T67 M58 18' • Volant SS černý 400 mm • Terminál A73 • Instalace

Celková cena: 859.200 CZK bez DPH

Alternativně nabízíme palivový přívěsný motor 60 HP za 334.100 CZK

Výhodou tohoto hausbótu je skutečnost, že není závislý na elektřině díky solárním panelům. Díky tomu je jeho použití velmi ekonomické. Všechno funguje, i když je napájení úplně vypnuté (alarm, lednička, bojler...)

Hausbót má ve svém vybavení v podstatě vše, co k životu potřebujete. navíc nabízí skvělou příležitost procestovat Evropu po vodních cestách nebo si užít rybaření, či organizovat obchodní jednání, rauty, večírky a pod.

Pro více informací volejte makléře nabídky. K dispozici je hausbót také ve variantě 10m.
Cena:
3 620 126 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

3 620 126 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Mgr. Martin Žemlička, MBA
RE/MAX Dialog
Podvinný Mlýn 1418/2
Praha - Libeň , 19000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 778 036 337
Tel. do kanceláře: +420 773 782 958
E-mail: martin.zemlicka@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 325-NP00053
Počet podlaží v objektu:
1
Celková plocha:
39 m²
Druh objektu:
Montovaná
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Malé objekty, garáže
Charakter okolní zástavby:
Rekreační
Užitná plocha:
37 m²
Zastavěná plocha:
39 m²
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Okraj obce
Vybaveno:
Ano