Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 102 m², Nový Bor (ID 224-NP01323)

ulice Bezručova, Nový Bor mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

1x
3x
102 m2
3/3
Exkluzivně Prodáno

Prodej velkého bytu 3+1 v cihlovém domě v Novém Boru, ulice Bezručova

Hledáte prostorný byt v cihlovém domě připravený k okamžitému nastěhování? Pak Vám právě takový můžeme nabídnout a to v Bezručově ulici v Novém Boru.

Jedná se o skutečně velký byt s dispozicí 3+1 v cihlovém domě na klidném místě Nového Boru v Bezručově ulici o užitné ploše 102 m2, který je v osobním vlastnictví a nachází se ve 3.NP domu. Prostornost bytu, umístění domu a rozložení místností vytváří příjemnou atmosféru pro klidné a komfortní bydlení. K bytu navíc náleží pěkný, velký a suchý sklepní prostor o výměře 27 m2, ve kterém je aktuálně posilovna a částečně dílna. Je to jedna z výhod bydlení v takovém domě, kdy je k dispozici další prostor k užívání či skladování.

Byt prošel před několika lety rekonstrukcí, při níž byly mimo jiné instalovány nové elektrické rozvody v mědi (ve větší části bytu) včetně výměny rozvaděče, rozvody vody a plynu, vyměněny podlahy v obývacím pokoji a kuchyni, byla rovněž pořízena nová kuchyňská linka. V koupelně je rohová vana, umyvadlo a svůj prostor zde našla pračka i plynový kotel. Kuchyně je vybavena rohovou linkou s plynovým sporákem, digestoří a vestavěnou elektrickou troubou. Kuchyně tvoří společný, velmi příjemný prostor s jídelní částí. Vytápěná zajišťuje plynový kotel, který prošel nedávno repasí včetně nového výměníku a elektroniky.

Do bytu je zavedena elektřina, plyn, voda i internet, který je společně s TV poskytován zdvojenou pevnou linkou (VDSL) od "O2"

Dispozice bytu jsou patrné na přiložených půdorysných vizualizacích.

Všechny základní služby a nákupní možnosti jsou v docházkové vzdálenosti od domu. Na náměstí Míru dojdete do deseti minut. Na nejbližší autobusovou zastávku je to jen pár minut.
Z Nového Boru se po kvalitních silnicích dostanete do České Lípy (8 km), Liberce (45 km) nebo třeba do Mladé Boleslavi (50 km).

Náklady na byt jsou s ohledem na jeho velikost relativně nízké a příznivé, navíc s možností ovlivnit spotřebu plynu podle vlastních požadavků na komfort vytápění.

Na půdě náleží k bytu malá kóje sloužící jako skladovací prostor. Zahrada není ve vlastnictví, ale lze ji po domluvě určitým způsobem užívat.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky. Financování koupě Vám v případě potřeby zajistíme.

Budeme se těšit na viděnou na prohlídce.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Aleš Zemek
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 477 115
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: ales.zemek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01323
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
102 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
102 m²
Zastavěná plocha:
134 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G