Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej chaty / chalupy 247 m², Nespeky (ID 273-NP03129)

ulice Na Americe, Nespeky mapa

Cena na vyžádání v kanceláři

5+
247 m2
664 m2
2
Exkluzivně

Prodej 2 chat v obci Nespeky

Hledáte klidné místo pro trvalé bydlení či rekreaci? Máme pro Vás skvělou nabídku!

Nabízíme k prodeji dvě zděné chaty s vlastním evidenčním číslem na vlastním pozemku a s oplocenou zahradou. Tyto dvě chaty se nacházejí v obci Nespeky (okres Benešov), která je vzdálena jen 20 minut od Prahy. Tyto chaty mají své vlastní vchody a je možné je zakoupit pouze společně. Stojí na pozemku o velikosti 664 m², k němuž vede pouze jedna příjezdová cesta. V okolí chaty naleznete mnoho turistických tras a cyklostezek. V blízkosti se také nachází řeka Sázava, kde si můžete užít různé vodní sporty.

Chata č. 1 je ideální pro trvalé bydlení s užitnou plochou 167 m². Tato prostorná chalupa o dispozici 5+1 je zcela podsklepena a chodbou se zde dále dostanete do kotelny, dílny či vinného sklípku. Hlavním vchodem vstoupíte do chodby, odkud se dostanete do koupelny se sprchovým koutem a WC, kuchyně a obývacího pokoje, kde je vstup na krytou terasu. Dřevěné schody propojují přízemí s patrem a ústí do galerii, ze které je vstup do malé chodby a dále do 2 pokojů. Voda do chaty je přivedena z vlastní vrtané studny. Teplá voda je řešena prostřednictvím bojleru, odpady jsou svedeny do jímky a vytápění zajišťují radiátory připojené k ústřednímu vytápění na kotel na tuhá paliva.

Chata č. 2 je vhodná k rekreačnímu užívání, disponuje užitnou plochou 80 m². Tato chata nabízí dispozici 5+1, částečné podsklepení a sklep. Hlavním vchodem vstoupíte do prostorného obytného zádveří, dále do koupelny se sprchovým koutem a WC, kuchyně a pokoje, kde dále vejdete do dalšího pokoje. Dřevěné schody propojují přízemí s patrem a ústí na galerii, ze které je vstup do 2 pokojů. Voda je přivedena také z vlastní vrtané studny, teplá voda je řešena průtokovým ohřívačem, odpady jsou svedené do jímky a pro vytápění slouží ústřední topení radiátory, které jsou napojeny na kotel na tuhá paliva umístěný v chatě č. 1.

Pozemek je udržovaný a má zabudovaný bazén. Nachází se zde také zahradní domek, garáž a studna. V obci Poříčí nad Sázavou, která je vzdálená 5 minut jízdy autem, se nachází základní a mateřská škola, pošta, lékař, obchody a dětská hřiště. V 10 km vzdáleném okresním městě Benešov je poté k dispozici kompletní občanská vybavenost. Je zde také výborná dopravní dostupnost včetně autobusového spojení směrem do Benešova nebo Čerčan, PID spojením směrem na Prahu, konkrétně na stanici metra C Roztyly, a sjezdu z dálnice D1 směrem na Mirošovice (exit 21), který je vzdálený 10 km.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Koupi je možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zprostředkujeme.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Patrik Dostál
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 535 372
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: patrik.dostal@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP03129
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
247 m²
Plocha parcely:
664 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Chaty a rekreační objekty
Charakter okolní zástavby:
Rekreační
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Celková plocha:
247 m²
Zastavěná plocha:
150 m²
Topení:
Lokální - tuhá paliva
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Okraj obce
Vybaveno:
Ano