Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 481 m², Břeclav (ID 077-NP06364)

Břeclav, okres Břeclav mapa

Cena na vyžádání v kanceláři

481 m2
Exkluzivně

Prodej prémiového pozemku 481 m² v centru Břeclavi

Máme pro Vás exkluzivní nabídku – prémiový stavební pozemek o výměře 481 m² v centru města Břeclav. Co je na tomto pozemku tak jedinečného? Hlavně to, že je připravený k výstavbě díky vyřízenému stavebnímu povolení pro prostorný a moderní rodinný dům 5+kk s dvougaráží a zároveň je i zažádáno o přípojku elektřiny a již zaplacen poplatek ve výši 15.700 Kč.

Projektovaný dům je navrhovaný v energetické náročnosti budovy A – mimořádně úsporná. Zahrnuje venkovní posezení s uklidňujícím výhledem, bazén pro Vaši relaxaci a dvougaráž s další možností parkování před domem. V interiéru Vás pak čeká moderní otevřená kuchyně s obývacím pokojem s útulným krbem a vstupem na terasu s bazénem. Dále čtyři prostorné pokoje, tři koupelny a šatna, která je zároveň s chodbou opatřena čtyřmi světlíky pro prosvětlení prostor. Funkční a vkusné uspořádání dispozice Vám nabídne veškerý komfort, který si můžete přát. A co je nejdůležitější, můžete ihned započít se stavbou a ušetřit tak čas i náklady. Samozřejmě záleží jen na Vás, zda postavíte dům dle tohoto projektu nebo jiný dle Vašich snů a představ.

Pozemek je rovinatý a má ideální obdélníkový tvar, a i díky tomu má vynikající možnosti využití pro výstavbu. Nachází se v blízkosti Mlýnského náhonu, což vytváří příjemné a relaxační prostředí pro Váš budoucí domov. Plocha je oplocena a kompletně vyčištěna od náletových dřevin. Všechny inženýrské sítě leží na hranici pozemku. Prostředí přímo vybízí pro výstavbu lukrativního rodinného domu. Budete mít dostatek místa nejen pro zahradu s bazénem a venkovním posezením, ale také pro hrací koutek pro Vaše nejmenší. Nechte volnost své fantazii a vytvořte si svůj vlastní ráj, kde se budete cítit skutečně doma.

V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost – od centra města a supermarketů po nemocnici, fotbalové hřiště, zámecký areál a úřady, vše v pohodlné docházkové vzdálenosti.

Tento stavební pozemek je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají ideální místo pro stavbu svého nového domova a hlavně nechtějí ztrácet nervy, peníze a dlouhé měsíce nebo roky čekáním na vyřízení stavebního povolení. Perfektní dostupnost, klidné okolí a veškerá občanská vybavenost z něj činí neodolatelnou nabídku.

Nechte se okouzlit klidem a zelení tohoto místa a získejte zde svůj vysněný domov. Na vyžádání zašleme kompletní projektovou dokumentaci.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
včetně provize realitní kanceláře, právního a poprodejního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Michal Stehlík
RE/MAX Pro
Blatného 3
Brno, 61600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 733 679 940
Tel. do kanceláře: +420 732 299 929
E-mail: michal.stehlik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 077-NP06364
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
481 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Plyn, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
4. 10. 2024
Délka:
37
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Plyn:
Plynovod
Šířka:
26
Telekomunikace:
Internet
Umístění objektu:
Centrum obce