Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej hotelu 661 m², Mariánské Lázně (ID 294-NP01224)

ulice Křižíkova, Mariánské Lázně mapa

26 000 000 Kč ( za nemovitost)
BVelmi
úsporná

661 m2
964 m2
186 m2
4
Exkluzivně

Prodej Hotelu Villa Walir v blízkosti centra Mariánských Lázní

Rodinný hotel Villa Walir, který se nachází v lázeňském městě Mariánské Lázně v západních Čechách, nedaleko německých hranic je nyní k prodeji.
Budova byla postavena v roce 2011. Skládá se ze 3 nadzemních podlaží a suterénu. Při stavbě byly použity moderní technologie, které zajišťují nízké náklady na údržbu. Základem stavby je pevná železobetonová konstrukce. Budova je zděná, tloušťka obvodových stěn - 60 cm, izolace o tloušťce 12 cm. Okna i dveře budovy jsou dřevěné . Na střeše budovy je umístěn solární panel pro ohřev vody. Podlaha podkrovní místnosti je izolována skelnou vatou o tloušťce 25 cm. Vytápění domu je plynové, se záložním elektrickým kotlem. PENB tř. B.
Hotel nabízí celkem 10 pokojů. V hotelu se může ubytovat až 28 osob. K dispozici je 7 dvoulůžkových pokojů a 3 apartmány pro 3-4 osoby s jednou ložnicí a vybavenou kuchyní. Pokoje jsou prostorné, s velkými sprchami a předsíněmi. V každém pokoji jsou zásuvky pro pevné připojení internetu, tak i Wi Fi s dosahem po celém hotelu. V každém pokoji jsou televize s připojením na satelitní anténu. Vstupní dveře do budovy a dveře do pokojů jsou vybaveny elektronickými zámky. Navíc je zde kancelář s balkonem, což poskytuje ideální pracovní prostředí přímo v hotelu.
Hotel poskytuje ubytování se snídaní a služby zdravotního a wellness centra (s licencí Ministerstva zdravotnictví ČR). Hotel také disponuje licencí pro provádění léčebných procedur, což je významným aktivem pro investory. Tato licence umožňuje nabízet hostům populární léčebné a relaxační procedury s minerálními vodami a kvalifikované masáže, pod vedením specialistů. To samozřejmě významně zvyšuje atraktivitu hotelu pro klienty, což přispívá k stabilnímu výnosu z investic.
Součástí hotelu je útulná zahrada s altánkem, kterou navrhl slavný zahradní architekt Mariánských Lázní. Parkování pro hosty je na 8 aut.
Lázně jsou proslulé svými léčivými minerálními prameny a rozsáhlými parky, altány a v neposlední řadě krásnou kolonádou se zpívající fontánou. Od roku 2021 jsou zapsány na seznamu kulturního dědictví UNESCO.
V roce 2021 získal hotel mezinárodní kvalifikační certifikát "HOTELSTARSUNION" v kategorii Hotel Garni 3* Superior.
Hotel se nachází v klidné ulici obklopené parky, s výhledem na kolonádu pramene Ferdinanda a přibližně 300 metrů od známého Rudolfova pramene.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou investiční příležitost a staňte se majiteli zavedeného a úspěšného hotelu v jednom z nejkrásnějších lázeňských měst České republiky. Kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky. Tato příležitost čeká právě na vás!
Cena:
26 000 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

26 000 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Alexandr Mizjuk
RE/MAX Glorion
Krymská 1056/5
Karlovy Vary, 36001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 395 579
Tel. do kanceláře: +420 776 395 579
E-mail: alexandr.mizjuk@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 294-NP01224
Počet podlaží v objektu:
4
Užitná plocha:
661 m²
Plocha parcely:
964 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Hotely, penziony a restaurace
K nastěhování:
21. 6. 2024
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Celková plocha:
661 m²
Zastavěná plocha:
186 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Energetická náročnost budovy:
B