Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 248 m², Mrač (ID 205-NP10395)

Mrač, okres Benešov mapa

16 450 000 Kč ( za nemovitost)
CÚsporná

5+
248 m2
1434 m2
2
Exkluzivně

RD 6+KK Mrač 248m2

Rodinný nízkoenergetický dům z roku 2008 o dispozici 6+kk a užitné ploše 248 m2 + garáž o rozloze 33 m2 a zahrada o rozloze 1434 m2 v klidné části obce Mrač, okres Benešov ve Středočeském kraji, 30 minut do Prahy Smíchova.
Dům má celkem 2 podlaží.

Přízemí tvoří vstup, zádveří, chodba, obývací pokoj s kuchyní a přístupem na zahradu,spíž, šatna, technická místnost s finskou saunou a koupelna (WC zvlášť). Rovněž je zde samostatný vchod do místnosti která slouží jako ložnice ale může být využitý ke komerčním účelům. PO Na chodbách jsou vestavěné skříně. Přístup do garáže.Výměra 122m2.

V horním patře se nachází 4 prostorné pokoje, z toho 2 pokoje mají přístup schodištěm do podkroví . Jeden z pokojů má vlastní koupelnu s WC a knihovnu/kancelář. Dále je na patře samostatná koupelna, WC. Výměra horního patra 126m2.
Dům je postavený z cihel a stojí na pozemku o výměře 200 m2 (zastavěná plocha). Je třeba vyzdvihnout především hodnotné materiály z kterých je dům postaven a kvalitu provedených prací. Pálená taška s glazurou, vyhřívané měděné okapy, samonosné stropy.

Výchozím materiálem interiéru je dřevo. V domě jsou dřevěné rolety, dřevěná okna, dřevěné stropy, schodiště i podlahy v poschodí. Podlahovou krytinou přízemí je především vyhřívaná dlažba. V obývacím prostoru je příprava na krb.Vytápění a ohřev celého domu zajišťují dle norem vybudované 3 vrty hluboké 80 m plus dvouplášťový bojler. V přízemí je v obývacím prostoru a chodbě topení podlahové, v patře radiátory. Celý systém je dokonale vyladěn a skýtá navíc dostatečnou rezervu pro případnou výstavbu bazénu nebo zimní zahrady.

Do vytápěné garáže s elektricky ovládanými vraty je přímý vstup z domu i ze zahrady. Další dvě auta lze bez problému parkovat před domem.
Odpadní vody jsou řešeny připojením k veřejné kanalizační síti, voda je připojena k městskému vodovodnímu řádu. Na pozemku je umístěna kopaná studna a využívá se na zalévání zahrady. Plyn v obci není.
Lokalita: Mrač je malebná obec nacházející se v okrese Benešov, která se pyšní nejen krásnou přírodou, ale i bohatou historií. Nachází se přibližně 30 km jihovýchodně od Prahy, což z ní činí ideální místo pro ty, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dostupností do hlavního města.

Mrač nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost pro pohodlné bydlení. V obci se nachází mateřská a základní škola, obchod s potravinami, pošta a několik restauračních zařízení. Pro sportovní nadšence je zde fotbalové hřiště a sportovní hala. V blízkosti obce se nachází také několik golfových hřišť a jezdeckých stájí.
Díky své poloze má Mrač výborné dopravní spojení. Obcí prochází železniční trať Praha – Benešov, což zajišťuje pravidelné a rychlé spojení s Prahou i dalšími městy v regionu. Automobilovou dopravu usnadňuje blízkost dálnice D1, která je vzdálena jen několik minut jízdy.

Mrač je ideálním místem pro rodiny s dětmi, které hledají bezpečné a přátelské prostředí, stejně jako pro všechny, kteří touží po klidném bydlení v dosahu velkoměsta.
Cena:
16 450 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

16 450 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Mgr. Lucie Majerová, MBA
RE/MAX Alfa
Spálená 97/29
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 554 392
Tel. do kanceláře: +420 296 240 400
E-mail: lucie.majerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 205-NP10395
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
248 m²
Plocha parcely:
1 434 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
31. 10. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Autobus
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
1 434 m²
Zastavěná plocha:
200 m²
Počet parkovacích míst:
1
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C