Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 1967 m², Výčapy (ID 213-NP01917)

Výčapy, okres Třebíč mapa

1 768 333 Kč ( za nemovitost)

1967 m2
Exkluzivně

K prodeji zahrada v obci Výčapy

V zastoupení majitele nabízíme zahradu o výměře 1.967 m² na kraji zahrádkářské kolonie obce Výčapy, která poskytuje klid a příjemné prostředí pro relaxaci a odpočinek.

Pozemek je obdélníkového tvaru, na délku má 118 m a na šířku 17,7 m. Naleznete zde vzrostlé ovocné stromy – třešeň, hrušni a jabloně.

Na zahradě je možné postavit rekreační objekt o zastavěné ploše 50 m2 a povoleno je také podkroví. Dále případně s tímto související stavby – schodiště, terasy, přístřešky, sociální zařízení, apod. Co se týče oplocení, pak pletivo s nízkou podezdívkou do 30 cm nad terén směrem do veřejného prostranství (cesty), celková výška vč. podezdívky do 180 cm.

Zahradu z čela lemuje příjezdová cesta, ve které je vedena elektřina, lze se napojit. Obecní voda vzdálena cca 100 m. Možnost vybudování vlastní studny a jímky na pozemku.

Se stavbou rekreačního objektu Vám může pomoci firma DOMY D.N.E.S., kde Vám vytvoří projekt přímo na míru Vašim potřebám a zrealizují celou stavbu „na klíč“. Chata bude zhotovena z předem připravených celostěnových panelů DMK system. Jedná se o certifikovaný stavební systém pro dřevostavby.
Firma DOMY D.N.E.S. je českou prosperující firmou, která staví domy již 19 let. Za sebou má více jak 300 realizovaných projektů. Samozřejmostí je i možná prohlídka výrobní haly, kde Vás majitelé rádi přivítají, podělí se o své zkušenosti a ukážou Vám, jak celý proces výroby probíhá.

Cena je uvedena za pozemek, cena samotné chyty v provedení „na klíč“ je individuální, dle velikosti a náročnosti stavby.

Obec Výčapy leží na Českomoravské vrchovině, vzdálena 8 km od okresního města Třebíče, 6 km severně od města Jaroměřic nad Rokytnou. Od krajského města Jihlavy, je obec vzdálená asi 45 km. Naleznete zde dva obchody, pohostinství i kulturní dům. Okolí nabízí různorodé vyžití. Výlety jak na na kole, tak pěší turistiku, houbaření a nedalekou Dalešickou přehradu.

Zvu Vás na prohlídku :)
Cena:
1 768 333 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena je kompletní, bez dalších poplatků!
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

1 768 333 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Simona Mášová
RE/MAX Profi Reality
Náměstí Svobody 1519/6
Znojmo, 66902
Česká republika
Tel. na makléře: +420 775 636 396
Tel. do kanceláře: +420 739 482 077
E-mail: simona.masova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 213-NP01917
Druh pozemku:
Zahrada
Celková plocha:
1 967 m²
Typ nemovitosti:
Pozemky
Umístění objektu:
Okraj obce