Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej chaty / chalupy 102 m², Oráčov (ID 202-NP02796)

Oráčov – část obce Klečetné mapa

3 860 000 Kč ( za nemovitost)

4x
102 m2
1313 m2
2
Exkluzivně

Prodej chalupy 102 m2, pozemek 1313 m2

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rekreační chalupu, která se nachází na pozemku o rozloze 1313 m2 v obci Klečetné nedaleko Rakovníku.

Obec Klečetné se nachází v katastrálním území Oráčov. Samotná obec je neprůjezdná a asfaltová komunikace zde končí. Trvale zde žije pár desítek obyvatel. Základní služby jako úřad, poštu, obchody, školku a zastávky autobusu a vlaku najdete ve 3km vzdáleném Oráčově. Obec se nachází na hranici lesa a přírodního parku Jesenicko, dále jí prochází značená cyklostezka. Lokalita je výborná pro volnočasové aktivity, jako jsou pěší turistika nebo projížďky na kole.

Do Rakovníku to máte kousek. Autem přijedete za 20 minut, případně přímou vlakovou linkou do Oráčova za 25 minut. Do Prahy na Pražský okruh se dostanete do 50 minut.

K chalupě vede asfaltová komunikace. Posledních pár metrů je nezpevněná cesta a parkovat můžete přímo u pozemku. Objekt má celkem 2 nadzemní podlaží. V přízemí o ploše 51,4 m2 se nachází obývací pokoj s jídelnou, ze kterého vstoupíte na terasu. Dále také plnohodnotná kuchyně se spižírnou, koupelna a vstupní prostor se schodištěm. V patře o ploše 50,1 m2 naleznete tři prostorné pokoje, samostatné WC a balkon s výhledem na zahradu.

Nosná konstrukce je zděná s dřevěným trámovým stropem, střecha je sedlová s dřevěným krovem a s pláštěm z keramických tašek. Okna jsou převážně dřevěná. Příčky jsou v přízemí zděné, mezi pokoji v 2.NP jsou sádrokartonové. Celý objekt je zateplený izolantem o tl. 10 cm, střecha je zateplená minerální izolací. Do objektu je zavedena elektřina, voda je k dispozici z vlastní studny. Splašková odpadní voda je soustředěná do jímky. Vytápění zajišťují elektrické přímotopy umístěné v jednotlivých místnostech a pro ohřev teplé vody slouží elektrický zásobník teplé vody. Celkový technický stav objektu je výborný a lze ho okamžitě užívat bez nákladů na renovaci.

Zahrada se vzrostlou zelení je udržovaná, nabízí dostatek soukromí pro odpočinek v letních měsících a víkendech, je ideální pro letní grilovaní, oslavy, nebo pro pěstování. Na zahradě směrem z obývacího pokoje je postaveno venkovní zastřešení. K objektu je dále přistavěná dílna se samostatným vnějším vstupem.

Pokud hledáte rekreační chalupu bez nutných investic v přírodě v blízkosti Rakovníku, neváhejte se spojit s realitním makléřem.
Cena:
3 860 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Exkluzivní nabídka včetně právního servisu a dalších služeb
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

3 860 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Jaroslav Dvořák
RE/MAX Commercial Group
Breitcetlova 771/6
Praha 9 , 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 733 618 711
Tel. do kanceláře: +420 733 152 553
E-mail: jaroslav.dvorak@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 202-NP02796
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
102 m²
Plocha parcely:
1 313 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Chaty a rekreační objekty
Charakter okolní zástavby:
Rekreační
K nastěhování:
3. 7. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice
Elektřina:
230 V
Celková plocha:
102 m²
Zastavěná plocha:
78 m²
Topení:
Lokální - elektrické
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce