Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví 55 m², Lovosice (ID 024-NP06671)

ulice Palackého, Lovosice mapa

1x
2x
55 m2
5/8
Exkluzivně Prodáno

Prodej bytu 2+1, 55 m2 v žádané lokalitě Lovosic s veškerou občanskou vybaveností - ul. Palackého

Rád bych Vám představil skvělou příležitost ke koupi bytu o dispozici 2+1, o podlahové ploše 55 m2 nacházející se v 5. nadzemním podlaží hezky udržovaného osmipodlažního panelového domu s novým výtahem, zateplením, plastovými okny a bezproblémovými sousedy, a to vše v klidné a vyhledávané lokalitě Lovosic, v ulici Palackého.

Byt je připraven ke kompletní rekonstrukci, což vám umožní přizpůsobit si jej podle svých představ a vkusu. Má umakartové jádro, elektřina je v původních hliníkových rozvodech. Bytová jednotka je připojena na plyn, vytápění ústřední dálkové. K bytu náleží tři sklepní kóje, což poskytuje dostatek úložného prostoru. Parkování je možné před domem.

Vstoupíte-li do bytu, ocitnete se v předsíni, odkud vedou dveře do dvou samostatných pokojů po pravé a levé straně. Prostředním vstupem se dostanete do kuchyně, a vedle ní je koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta.

Měsíční náklady na bydlení činí 3 500 Kč (z toho fond oprav 881 Kč). Dům nemá žádný úvěr, který by se splácel, což zajišťuje stabilní a nízké náklady na bydlení.

Lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost a díky dvěma autobusovým zastávkám také skvělou dopravní dostupnost. Nemovitost se nachází jen 7 minut od Václavského náměstí, a tudíž v blízkosti najdete např. potraviny, Lidl, lékárny, domov mládeže, skatepark, knihovnu, restaurace, bowling a mnoho dalšího. Lesopark Osmička, vzdálený jen pár minut chůze, je ideálním místem pro relaxaci a výlety se svými dráhami pro běžce a in-line bruslaře, krytým plaveckým bazénem, přívozem, letním koupalištěm a dalšími sportovišti. Navíc jsou Lovosice obklopeny krásnou přírodou Českého středohoří. K panoramatu města patří vrchy Lovoš a Radobýl a také Porta Bohemica, kde Labe vytváří velký oblouk. Píšťanské jezero s Resortem Marina Labe je rájem vodních sportů, zatímco Labská cyklostezka nabízí malebné výlety podél řeky.

Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností rekonstrukce dle vlastních představ. Také je skvělou investiční příležitostí pro pronajímání díky výborné poloze a občanské vybavenosti.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Těším se na společnou prohlídku a jsem Vám plně k dispozici.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Radek Chloupek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 442 088
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: radek.chloupek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06671
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
5
Počet podlaží v objektu:
8
Podlahová plocha:
55 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
9. 7. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Satelit, Kabelové rozvody
Užitná plocha:
55 m²
Zastavěná plocha:
464 m²
Plyn:
Plynovod
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D