Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 103 m², Drahelčice (ID 114-NP09551)

ulice U Dálnice, Drahelčice mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

4x
103 m2
1016 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej rodinného domu s velkou zahradou

Sníte o vlastním domě se zahradou lemovanou vzrostlými stromy, ideálně v blízkosti Prahy? Láká Vás vdechnout život domu, který si přebudujete na nový domov pro Vaši velkou rodinu? Zvu Vás do Drahelčic, kde jeden takový adept čeká možná právě na Vás

Jeho zastavěná plocha je 103 m2 a současná dispozice 4+1. Ovšem je tu ještě podkroví, kde se nabízí možnost vybudování dalších obytných místností, které poskytnou velkorysý prostor pro růst Vaší rodině. K tomu je dům i částečně podsklepen. Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě: elektřinu, vodovod, kanalizaci i plyn a už jen čeká, až si ji přizpůsobíte podle vašich představ a potřeb. Ať už se jedná o dispozici místností, výběr materiálů nebo nápadité propojení se zahradou, která Vám už teď poskytne stín v parných dnech a dokonalé soukromí. Z domu i zahrady si můžete vytvořit unikátní prostor, který bude odrážet váš osobní styl a vyhoví Vašim požadavkům na pohodlné rodinné bydlení.

V létě jistě oceníte vlastní studnu s užitkovou vodou, kterou lze využít na zalévání pozemku, jehož celková výměra je přes 1000 m2. A to ať už se jedná o pěstěný trávník, vlastní zeleninou zahradu, ovocný sad, vysněný bazén nebo kombinaci toho všeho.

Drahelčice jsou obec s patnácti sty obyvateli v okrese Praha – západ, rozkládají se cca 19 km od centra Prahy. Najdete zde základní občanskou vybavenost – školku, školu, sportoviště, obecní úřad s knihovnou. Vše ostatní potřebné pořídíte v Rudné, kam to máte jen pár minut pěšky.

Dopravní dostupnost do Prahy je velmi dobrá. Ať už autem po přilehlé D5 (30 min do centra) nebo autobusem (16 min na metro B Zličín).

Lokalita zároveň nabízí příležitosti ke sportovnímu vyžití, v okolí je bohatá síť cyklostezek. Drahelčice jsou ideálním startovacím výletním místem do přírody nebo po historických památkách. Na západní hranici obce začíná rozsáhlý Přírodní park Povodí Kačáku vedoucím severozápadně, na který navazuje Chráněná krajinná oblast Křivoklátsko. Vydáte-li se jižním směrem, čeká Vás Karlštejnsko s vyhlášenými lomy Amerika a Mexiko nebo jihozápadně Koněpruské jeskyně. Stačí si vybrat a vyrazit.

Přijďte se sami přesvědčit o velkém potenciálu této nemovitosti, rád Vám ji osobně představím. Těším se na viděnou !

Nákup nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomohou naši hypoteční specialisté.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Vladimír Rekl
RE/MAX Horizont
Třebešovská 2869/94
Praha 9 - Horní Počernice, 19300
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 141 471
Tel. do kanceláře: +420 733 149 056
E-mail: vladimir.rekl@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 114-NP09551
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
103 m²
Plocha parcely:
1 016 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Doprava:
Dálnice, Silnice, MHD
Elektřina:
400 V
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
737 m²
Zastavěná plocha:
103 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Lokální - plynové
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G