Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 135 m², Chotoviny (ID 029-NP03035)

ulice Hlinická, Chotoviny – část obce Červené Záhoří mapa

4 750 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
135 m2
788 m2
1
Exkluzivně

Prodej dvougeneračního rodinného domu v Chotovinách

K prodeji nabízíme dvougenerační rodinný dům se zahradou nacházející se v Červeném Záhoří, části obce Chotoviny (cca 10 km od Tábora). Jedná se o starší RD, který obsahuje dva propojené byty 2+kk a 2+1, ideální pro úpravu podle vlastních představ.

Přízemní dům půdorysného tvaru „L“ se nachází na pozemku o celkové výměře 788 m², jeho užitná plocha je cca 135 m². RD je částečně podsklepený, se sedlovou střechou, bez podkroví, s přístavkem verandy s pultovou střechou. Dům je zděný z masivního, převážně kamenného zdiva a jeho stáří je minimálně 100 let.

RD se skládá ze dvou verandou propojených bytů o dispozicích 2+kk a 2+1, každý z bytů disponuje vlastním sociálním zařízením. Každý z bytů má svůj samostatný vstup vedoucí z verandy (viz plánek bytu ve fotogalerii). Byt 2+kk se sestává z verandy, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a koupelny s WC, byt 2+1 pak z verandy, chodby, kotelny, kuchyně, obývacího pokoje, ložnice a koupelny s WC. Z obou bytů vede přímý vstup na zahradu, kde se nachází příjemné zastřešené posezení, poskytující absolutní soukromí, ideální pro odpočinek nebo např. grilování s přáteli. Orientační výměry jednotlivých místností RD a jejich dispozice jsou uvedeny ve fotogalerii.

Nemovitost prošla cca před 15 - 20 lety rekonstrukcí a celkovou vnitřní modernizací. Proběhla kompletní výměna elektroinstalace a vodoinstalace, téměř všechna původní dřevěná okna byla vyměněna za plastová s dvojskly, byly nově nainstalovány oboje vstupní dveře na zahradu. Nyní je RD udržovaný, v dobrém technickém stavu.

RD je napojen na veškeré obecní sítě včetně plynovodu v přístupové komunikaci. Zdrojem vytápění jsou litinové radiátory umístěné ve všech obytných místnostech. Ty lze vytápět buď pomocí společného plynového kotle nebo pomocí kotle na tuhá paliva. Ohřev vody je zajištěn dvěma elektrickými bojlery a průtokovým ohřívačem (plynový kotel). Stavba je napojena na obecní vodovod, odpad je sveden přes septik s přepadem do veřejné kanalizace. Na zahradě se nachází též funkční studna (hloubka cca 7 m), která je využívána především pro zalévání zahrady.

Na nádvoří se po levé straně nacházejí původní hospodářské objekty. Je zde umístěna praktická garáž (cca 19 m²), dále dílna a sklad (cca 30 m²). V zadní části pozemku se nachází dílna (cca 31 m²).

Chotoviny jsou obec s veškerou potřebnou občanskou vybaveností - nachází se zde mateřská a základní škola, sportoviště, pošta, několik restaurací a obchodů, zdravotní středisko, pečovatelská služba atd. Dopravní spojení do Tábora je rychlé a pravidelné, a to jak prostřednictvím linkové autobusové dopravy, tak vlakem. Obec je strategicky dobře umístěna u nájezdu na dálnici D3 spojující Prahu, Tábor nebo Rakousko.

Pokud hledáte místo s čistým vzduchem, sluncem, zelení, dobrými sousedskými vztahy, klidem a nádherným výhledem, je pro Vás tato nemovitost přímo ideální.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, budu se těšit na osobní setkání.
Cena:
4 750 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

4 750 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Mgr. Kamila Bártů
RE/MAX One
Pražská 223
Tábor, 39001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 732 809 614
Tel. do kanceláře: +420 739 500 510
E-mail: kamila.bartu@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 029-NP03035
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
135 m²
Plocha parcely:
788 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace, Septik
Plocha zahrady:
539 m²
Zastavěná plocha:
169 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Ústřední - plynové, Ústřední - tuhá paliva
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G