Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 157 m², Rudná (ID 020-NP09220)

Rudná, okres Svitavy mapa

2 499 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
157 m2
1046 m2
3
Exkluzivně Rezervace

Prodej rodinného domu s terasou, zahradou a garáží, 157 m2, Rudná

Exkluzivně nabízím ke koupi rodinný dům s terasou, velkou zahradou a garáží využitelný k rekreačním účelům i pro celoroční provoz. Výměra užitné plochy domu je 157 m2.
Dispozice dvoupodlažního domu s podkrovím je 5+kk. Po vstupu do domu se v 1.NP nachází chodba (13,8 m2), ze které se vchází do koupelny (7,1 m2), spíže (2,7), technické místnosti (5,3 m2), která pokračuje místností pro mnohoúčelové využití (7 m2). Z 1.NP do 2.NP pokračujeme po dřevěném (s krytinou PVC), částečně točitém schodišti, ze kterého lze směřovat vpravo do jižně orientovaného pokoje (9,1 m2) umožňujícího vstup do dalšího, stejně orientovaného pokoje (10,4 m2), na terasu (14,1 m2) a do podkroví. Téměř naproti schodišti se nachází vchod do severně (až severovýchodně) orientovaného pokoje s kuchyňským koutem (24,8 m2). Paralelně se schodištěm vede krátká chodba do místnosti s WC. Do podkroví se dostáváme taktéž po dřevěném (s krytinou PVC), částečně točitém schodišti, které nás přivádí ke vchodům do menšího pokoje s jižní orientací (10,1 m2) a do většího, severního pokoje (13,5 m2). Nad podkrovím domu se nachází menší půdní prostor přístupný po výsuvném žebříku z chodby ve 2.NP.
Dům má betonové a kamenné základy. Konstrukce domu je v přízemí tvořena vnějším kamenným a vnitřním cihelným zdivem s izolací proti zemní vlhkosti. Podlahy v přízemí jsou betonové s krytinou tvořenou keramickou dlažbou.
V horní část domu (2. NP a v podkroví), je konstrukce dřevěná - stěny jsou oboustranně pobité prkny s tepelnou izolací. Sedlový krov, stropy i podlahy jsou dřevěné (v některých místnostech s PVC krytinou) . Střešní krytina je z eternitových šablon.
Okna v domě jsou dřevěná, zdvojená a dveře jsou hladké dřevěné.
Dům je napojený na veřejný vodovod, vedení elektrické energie (světelná i motorová elektroinstalace), plynu i telefonu. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem. Odpady jsou svedeny do septiku. Kolaudace domu proběhla v roce 1976. V roce 2022 byla kromě její základové desky opravena celá terasa, zejména zábradlí a dlažba. V domě byla podél obou dřevěných schodišť instalována zábradlí.
Součástí prodeje jsou i pozemky o celkové výměře 1 046 m2 vedených jako zahrada resp. orná půda, rozkládajících se kolem celého domu, zejména v jeho zadní části. Na pozemcích, na které je přístup i zadním vchodem z domu se nacházejí kůlna s nářadím a ovocné stromy. Dále byla na zahradě vybudována i udírna. V přední části pozemek umožňuje parkování před vjezdem do garáže příp.je možné zaparkovat i na travnaté obecní ploše před vjezdem na pozemek.
S financováním koupě domu s pozemkem a garáží Vám rádi bezplatně poradíme a vyřídíme případný úvěr. Klient je oprávněn vybrat si kupujícího dle svých preferencí.
V případě Vašeho zájmu je možné si se mnou po předchozí osobní telefonické domluvě domluvit osobní prohlídku. Rád Vás uvítám na prohlídce :-)
Cena:
2 499 000 CZK / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

2 499 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Mgr. Jakub Šindler
RE/MAX G8 Reality
Rohanské nábřeží 678/27
Praha 8 - Karlín, 18600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 775 344 452
Tel. do kanceláře: +420 703 180 388
E-mail: jakub.sindler@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 020-NP09220
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
157 m²
Plocha parcely:
1 046 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Septik
Zastavěná plocha:
78 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
1
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G