Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví 67 m², Praha 6 - Vokovice (ID 218-NP05879)

ulice Ke dvoru, Praha 6 – Vokovice mapa

30 000 Kč ( za měsíc)
BVelmi
úsporná

kk
2x
67 m2
2/4

Pronájem bytu 2+kk s terasou, garáží a sklepem v rezidenčním projektu Šárecký Dvůr, 67m2, Praha 6

Dovolujeme si vám nabídnout pronájem exkluzivního bytu s luxusním standarndem dokončení v v rezidenčním projektu Šárecký Dvůr. Byt o dispozici 2+kk a velikosti 67m2 se nachází na prestižním místě Prahy 6, kde se potkává moderní architektura s historickou hodnotou. Tento prosluněný byt ve 2. patře nabízí prostornou terasu o velikosti 8m2, vlastní podzemní garáž s vraty na elektrický pohon (25m2) a skutečnš prostorný sklep (25m2). Obývací pokoj (33m2) disponuje plně vybavenou kuchyní se spotřebiči - myčka nádobí, varná deska, digestoř, elektrická pečící trouba, lednice s mrazničkou, vše doplněno dostatkem úložného a pracovního prostoru a kuchyňským ostrůvkem. Ložnice o velikosti 16m2 je vybavena prostornou skříní na míru, další úložný prostor najdeme v předsíni. V obytných místnostech je dřevěná podlaha, v ostatních místnostech dlažba. Prostorná a elegantní koupelna (4m2) nabízí sprchový kout, umyvadlo, toaletu a topný žebříček. Hned vedle kuchyně najdeme praktickou komoru pro umístění pračky a sušičky. Nejvyšší možný standard bytu doplňuje intelignetní domácí systém s centrálním panelem, kterým lze ovládat veškeré osvětlení, připojení elektrospotřebičů, topení a mnoho dalšího, včetně video intercomu. Samozřejmostí jsou leektrické venkovní žaluzie pro zastínění.

Měsíční nájemné za byt 30.000,- Kč
parking 3.000,- Kč
sklep 2.000,- Kč
6.000,- Kč - měsíční poplatky spojené s užíváním společných prostor, recepci komplexu, přístup do soukromé části rezidence a parkovacích prostor, kde je nájemci k dispozici 1 garážové stání a prostorná sklepní kóje
Elektřina se převádí na nájemce
Kauce činí 2 měsíční nájmy
Provize RK jeden měsíční nájem + dph
K dispozici od 1.8.

Srdcem uzavřeného Šáreckého dvora je nádvoří, které propojuje barokní budovu s novými townhousy. Podzemní parkování a nonstop recepce zaručují pohodlí, soukromí a bezpečí rezidentů. Velkoformátová hliníková okna a vyšší dveře dodávají bytu vzdušnost a pocit neomezeného prostoru. Atmosféra starého panského dvora na vás dýchne při každém pohledu na barokní bránu a mohutnou zeď lemující celý komplex. Klidná lokalita starých Vokovic a zároveň vynikající dopravní dostupnost dělají ze Šáreckého dvora ideální místo pro aktivní styl života s bohatými možnostmi odpočinku. Mezinárodní školy a další služby v blízkém okolí ocení zejména rodiče s dětmi. Stačí udělat pár kroků a jste v přírodní rezervaci Divoká Šárka. Vyrazíte-li však opačným směrem, za 3 minuty dojdete na zastávku metra Nádraží Veleslavín a za 12 minut jste v centru Prahy. Díky blízkosti Evropské třídy se rychle dostanete na letiště a ven z Prahy. Přímo za zdí areálu se nachází sportovně-zábavní park, tenisové kurty, golfový klub s driving range a fitness centrum Form Factory.
Cena:
30 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
+ poplatky 6.000,- Kč a přepis elektřiny na nájemce
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Mgr. Jan Košař
RE/MAX Anděl
Ostrovského 253/3
Praha 5 - Smíchov, 15000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 604 196 593
Tel. do kanceláře: +420 725 293 030
E-mail: jan.kosar@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 218-NP05879
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
67 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Bezbariérový byt:
Ano
K nastěhování:
1. 8. 2024
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
75 m²
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
B