Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej hotelu 2000 m², Zákupy (ID 254-NP00656)

ulice Nové Zákupy, Zákupy mapa

50 000 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

2000 m2
1882 m2
1006 m2
3
Exkluzivně

Prodej ubytovacího zařízení Zákupy

Nabízíme k prodeji objekt občanské vybavennosti, využívaná jako ubytovna. Objekt je čtyřpatrový, celý podsklepený. Spodní podlaží je zčásti zapuštěné do terénu a obvodové zdi jsou nově tepelně izolovány extrudovaným polystyrénem 100 mm a vnější část plní také funkci hydroizolace suterénu.
Jižní část je s vjezdovými vraty do suterénního halového prostoru. Za halovým prostorem je místnost kotelny a kompresorovny. V kotelně je instalován kondenzační plynový kotel DeDietrich DTG 130-65 ECO.NOX Plus 65 kW a kondenzační ohřívač TUV 80 kW s nerezovým zásobníkem tank in tank od firmy ACV Heatmaster HM85TC, který je také napojen do vytápění pro případ výpadku hlavního kotle. Pro havarijní situaci je ještě instalován elektrický teplovodní kotel 18 kW.Přízemí je vyvýšené nad terén, disponuje centrální chodbou v celé délce podlaží, ze které se vstupuje do jednotlivých místností, prostor a současně jsou z chodby vstupy na dvě samostatná schodiště. V jižní straně centrální chodby jsou po obou jejích stranách vstupy do připravovaných jednoduchých bytových jednotek s kuchyňkami a koupelnou, avšak se společným WC přístupným z centrální chodby Na západní straně je za jednoduchou bytovou jednotkou samostatná místnost a za ní je místnost
recepce s uloženými klíči, switchem OMADA pro řízení distribuovaných přístupových bodů WIFI do 1 Gb. Tyto body obsluhují celou plochu všech pater trunkovým principem předávání si uživatelů Wifi. Prostory v druhém nadzemním podlaží nebyly žádným způsobem upravovány. Východní strana všech místností v II.NP je ještě jako jediná bez vyměněných stávajících oken za nová plastová - vyzdění Ytongem po odstraněných meziokenních výplní, montáž nových plastových oken, zateplení ostění + vnitřní parapety. Kapacita III. NP a IV. NP je vybavena jako ubytovna s počtem lůžek (bez možných přistýlek) se samostatnou místností sušárny pro přirozené sušení prádla. Pokoje jsou vybaveny lednicemi s oddělenou mrazničkou a lednice je umístěny v společné předchodbě pokud ji mají pokoje nebo samostatně v pokoji. Každý ubytovaný má k dispozici samostatnou skříň s nástavcem. Celkový počet lůžek na III. NP je 79 a IV.NP 74 při splnění hygienických norem.
Na jihovýchodním rohu pozemku jsou zbudovány 4 obezděné boxy pro instalaci podzemních nádrží na LPG. Jedna nádrž LPG je již dodána a instalována. 4 ks plných LPG nádrží jsou schopny zabezpečit vytápění po celý rok v případě výpadku zásobení zemním plynem. Pro zprovoznění je nutno od zásobníku vést plynou fázi do objektu (kotelny) a připojit samostatný kotel na propan – butan (LPG) připojený do topných rozvodů vytápění. Zároveň je vedle stávajícího domečku plynoměru plocha pro případnou instalaci generátoru elektrické energie na LPG. Podél východní strany objektu je vedena páteřová kanalizace s revizními poklopy vyvedená do
splaškové kanalizace vedoucí do ČOV Nové Zákupy.
V případě zájmu volejte makléři nabídky.
Cena:
50 000 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

50 000 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Marta Dostálová
RE/MAX Age
Husova 557
Slaný, 27401
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 895 888
Tel. do kanceláře: +420 730 165 156
E-mail: marta.dostalova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 254-NP00656
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
2 000 m²
Plocha parcely:
1 882 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Hotely, penziony a restaurace
K nastěhování:
1. 8. 2024
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Celková plocha:
2 000 m²
Zastavěná plocha:
1 006 m²
Plyn:
Plynovod
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G