Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 260 m², Havířov (ID 306-NP83127)

ulice Na Grůni, Havířov – část obce Bludovice mapa

9 500 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
260 m2
2300 m2
3
Exkluzivně

Vila 5+1, Havířov Bludovice, nádherné místo!

Možno i se stavebními pozemky cca 4000 m2! Výjimečný dům na výjimečném místě. Z centra města 5 minut autem směrem k přehradám, sadům, lesům, loukám a horám. Nevnímáte sídliště, ruch města, je to vilová čtvrť sama pro sebe.

Jsme na jihozápadních svazích Bludovického kopce. Slunce celý den, dům i zahrada si stále drží dobré klima díky mnohé okrasné i užitné zeleni.

Vila byla realizována podle návrhu známého havířovského architekta. Perfektní příklad situace, kdy je svažitost pozemku pojata jako příležitost a skvěle využita ku prospěchu stavby. Nestandardní pojetí a řešení hmoty i uspořádání vnitřního prostoru. Šedesátimetrové ložnice zde nehledejte, vše je v první řadě funkční a každý pokoj má samostatný balkon. K tomu dvě parádní velké terasy přístupné z domu i ze zahrady: Prosluněná horní, která navazuje na hlavní obytnou část, dolní terasa je stinná - přímo do zahrady. Úžasné soukromí.

Základní dispozice vily je 4+1, jednoduchou mikroúpravou může vzniknout další plnohodnotný pokoj = 5+1. Plus v úrovni zahrady další samostatná obytná místost 30 m2 s krbem a vlastní koupelnou. Doporučuji virtuální prohlídku, na které můžete krok po kroku projít hlavní obytnou část domu.

Mnoho sklepních prostor, které jsou výborně přístupné. Dvě koupelny a tři toalety v domě. Ohřev vody a vytápění vyřešeno el. a plynovým kotlem. Dva velké krby ve dvou největších místnostech. Připojeno na vodovod, elektřinu, kanalizaci i plyn. Obvodové stěny zatepleny, v části domu jsou plastová okna včetně velkých prosklených ploch. Před domem v úrovni příjezdové cesty 4 parkovací místa a přímo v domě garáž.

Zahrada má čistou výměru cca 2000 m2, částečně je řešena kaskádami. Svažitá západní orientace, pod Vámi již jen Vaše zeleň a o kus dále les.

Zpět k lokalitě: Perfektní kombinace soukromí v domě se zahradou a dostupnosti do civilizace: Školy mateřské, základní i střední, umělecké i jazykové, gymnázia, lékaři, nemocnice, obchodní centra i malé obchůdky, vše v dosahu minut autem, případně pohodlně MHD - ta je jen 3 minuty chůze od domu a za čtvrthodinku jste na náměstí. Totéž směr Těrlicko, Český Těšín, Ostrava, Frýdek-Místek atd. Sport je Váš život? Fajn, do 10 minut pěšky máte nejlepší tenisové a sportovní centrum v Havířově. Běh, kolo, plavání i odpočinek u vody, vše dostupné naprosto v pohodě - Těrlická i Žermanická přehrada, příroda začíná prakticky hned u domu, ve městě i okolí jsou workoutová i jiná veřejná hřiště, zimní i atletický stadion, cyklostezky, skatepark, venkovní i indoorová lezecká stěna, pumptracky atd. atd. Golfová hřiště Lipiny, Ropice. Kultura? Máte ji mít, ve městě jsou kina, prostory pro divadelní představení i koncerty, kavárny, restaurace, hospody a hospůdky, malý rodinný pivovar. Vlakové nádraží s napojením na Prahu i Slovensko.
Čistý vzduch a všude blízko. Nádherné místo k životu. Možno jednat o koupi sousedních stavebních parcel spolu s vilou. Tohle je příležitost vpravdě mimořádná. Zavolejte, rád se s Vámi setkám na prohlídce.
Cena:
9 500 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
s financováním Vám rádi pomůžeme
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

9 500 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Ondřej Žalský
RE/MAX Centrum
Porážková 3339/46
Ostrava, Moravská Ostrava, 70200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 096 350
Tel. do kanceláře: +420 775 757 505
E-mail: ondrej.zalsky@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 306-NP83127
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
260 m²
Plocha parcely:
2 300 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
18. 7. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní rozvody
Plocha zahrady:
2 000 m²
Zastavěná plocha:
180 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
4
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G