Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 1476 m², Horní Libchava (ID 224-NP01322)

Horní Libchava, okres Česká Lípa mapa

1476 m2
Exkluzivně Prodáno

Prodej atraktivního zastavitelného pozemku v Horní Libchavě o výměře 1.476 m²

Hledáte již zasíťovaný pozemek pro stavbu vašeho nového domu a chtěli byste bydlet stranou města, ale zároveň v jeho dosahu a na dobře dostupném místě? Nabízíme Vám atraktivní zastavitelný pozemek o výměře 1.476 m2, který se nachází v již zastavěné, okrajové části obce Horní Libchava pouhé 3 km od České Lípy. Pozemek leží v relativně nedávno vzniklé části obce, kde za poslední roky bylo postaveno několik nových domů. Na tomto místě lze kalkulovat s efektivním využitím slunečního záření k výrobě vlastní elektřiny.

Obec Horní Libchava leží 3 km severozápadně od České lípy v sousedství turisticky zajímavých oblastí - Lužických hor, Českého středohoří a Máchova kraje. Atraktivní lokalita Horní Libchavy v těsné blízkosti okresního města je zajisté podstatným atributem této nabídky. Do Nového Boru je to jen 8 km a cca 10 min. jízdy. Přibližně 90 km je vzdálenost od severní části Prahy a cca 50-ti kilometrová cesta do Liberce potrvá přibližně 45 minut. Do Prahy např. na Černý Most či do Letňan se odsud dostanete přibližně za hodinu a čtvrt.

Nabízený pozemek leží cca 200 m od odbočky z místní komunikace, která protíná Horní Libchavu, přičemž příjezdová cesta je asfaltová až k hraně pozemku. Zastavitelný pozemek parc.č. 1003/50 o výměře 1.476 m2 je lichoběžníkového tvaru a je téměř rovinatý. Dle platného územního plánu je zastavitelný rodinným domem a jedná se o plochu "SV - plochy smíšené obytné - venkovské" s hlavním využitím "bydlení s hospodářským zázemím". Není stanovena žádná další zvláštní podmínka nad podmínky dané definicí SV - jedná se o výšku zástavby 9 m, minimální velikost pozemku alespoň 700 m2, zastavitelnost max. 30 %, respektování charakteru a struktury zástavby příslušné zóny atd. Možnosti výstavby lze usoudit podle již postavených domů na okolních parcelách.

Z inženýrských sítí již byla realizována elektrická, vodovodní i kanalizační přípojka. Vše je tedy připraveno na zahájení stavby a nový vlastník může začít okamžitě řešit stavební povolení.

Ve vzdálenosti několika stovek metrů od pozemku se nachází autobusové zastávky, kde staví spoje na Českou Lípu, Nový Bor, Skalici a Českou Kamenici. V obci je mateřská i základní škola a žije zde cca 850 obyvatel. Působí tu fotbalový klub TJ Horní Libchava, Sbor dobrovolných hasičů, Spolek Jakuba Většího a Spolek Občané Horní Libchavy. V nedaleké České Lípě se nachází veškeré nákupní možnosti i občanská vybavenost.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Aleš Zemek
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 477 115
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: ales.zemek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01322
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
1 476 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Umístění objektu:
Klidná část obce