Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 212 m², Březno (ID 024-NP06692)

ulice Čechova, Březno mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

5+
212 m2
610 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej dvoupodlažního rodinného domu 6kk na pozemku 610 m2 v Březně u Chomutova

Je mi ctí představit Vám k prodeji tento dvoupodlažní rodinný dům v Březně u Chomutova v Čechově ulici. Prostorný dům o dispozici 6kk a podlahové výměře 212 m² nabízí veškeré pohodlí pro rodinný život. Jako samostatně stojící se se svou zastavěnou plochou 100 m2 nachází na rovinatém oploceném pozemku o rozloze 610 m², který je částečně zatravněný a z větší části pokrytý zámkovou dlažbou.

Obec Březno leží v malebném Podkrušnohoří, v Ústeckém kraji, 7 km jižně od města Chomutov. Obec nabízí komfortní občanskou vybavenost včetně zdravotního střediska, pošty, základní a mateřské školy, několika obchodů a restaurací. V obci jsou nová dětská hřiště, cvičební stroje pro dospělé, cyklostezka, Dračí stezka a Drak Severus, tenisové kurty, hřiště pro plážový volejbal, fotbalové hřiště TJ SOKOL Březno, rybník s tobogánem a skluzavkou a velký park, kde se často konají kulturní akce. Spojení do Chomutova je zajištěno autobusem a vlakem, který vás tam doveze za 30 minut. Autem jste v Chomutově za pouhých 11 minut.

První nadzemní podlaží domu, do něhož se dostaneme po schodech od vchodových dveří, zahrnuje prostornou kuchyň s kuchyňskou linkou na míru a kvalitními vestavěnými spotřebiči (trouba, mikrovlnná trouba, plynová varná deska, myčka), obývací pokoj s možností vybudování terasy a přístupu na zahradu. Od hlavních dveří se také můžete vydat po schodech dolů do suterénu (62 m2), kde se nachází místnost s plynovým kotlem, prádelna a prostorná místnost vhodná pro vybudování např. posilovny nebo společenské místnosti, záleží jen na Vás. V druhém nadzemním podlaží jsou pak tři pokoje – momentálně využívané jako šatna, ložnice a dětský pokoj. Z druhého nadzemního podlaží je také možné vstoupit do podkroví, které nabízí možnost k vybudování dalšího obytného prostoru. Dům disponuje dvěma koupelnami – jednu v 1. nadzemním podlaží se sprchovým koutem a druhou v 2. podlaží s vanou. Obě koupelny mají kvalitní závěsné toalety značky GROHE a italské vodovodní baterie značky La Torre. Výměra dvou nadzemních podlaží činí dohromady 150 m2.

Dům byl před 12 lety vkusně zrekonstruován a dnes je ve velmi zachovalém stavu. Má sedlovou eternitovou střechu, plastová okna v dekoru hnědého dřeva a dřevěná střešní okna. V domě jsou použity kvalitní obložkové zárubně, podlaha použita plovoucí a dlažba, schodiště je dřevěné s kovovou konstrukcí. Dům je zateplený, s rozvody topení a elektřiny v mědi, vody v plastu. Vytápění zajišťuje lokální plynový kotel značky PROTHERM s radiátory rozmístěnými po celém domě. Parkování je možné přímo na pozemku, kde je místo až pro 10 automobilů.

Tento dům nabízí skvělou kombinaci moderního bydlení, klidné lokality a skvělé dostupnosti do města. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a najděte zde svůj nový domov! Neváhejte mě kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Radek Chloupek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 442 088
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: radek.chloupek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06692
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
212 m²
Plocha parcely:
610 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
21. 7. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Zastavěná plocha:
100 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
10
Počet podlaží pod zemí:
1
Půdní vestavba / nástavba:
Ano
Telekomunikace:
Internet
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G