Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 220 m², Jindřichovice (ID 032-NP08693)

Jindřichovice, okres Sokolov mapa

13 900 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
220 m2
6418 m2
2
Exkluzivně

Prodej krásného rodinného domu se zázemím a pozemkem 6 418 m2, v obci Jindřichovice - Mezihorská

Nabízíme exkluzivně k prodeji luxusní soubor nemovitostí v obci Jindřichovice - Mezihorská, okres Sokolov. Jedná se o prodej patrového rodinného (zast. pl. 127 m2)+ garáž, patrového domu pro hosty (zast. pl. 45 m2) + garáž, objekt 2 garáží a 2 dílen (zast. pl. 64 m2), zahradní domek využívaný k letnímu grilování (zast. pl. 16 m2), zasklená vířivka se solárními panely a skleník. Tento soubor nemovitostí se nachází na oploceném pozemku plastovým bezúdržbovým plotem o velikosti 2.148 m2. Dále se s tímto pozemkem prodává parcela o velikosti 4.270 m2 situovaná naproti pozemku s nemovitostmi.
V přízemí rodinného domu se nachází kuchyň, obývací pokoj s jídelnou a krbovými kamny k dennímu životu, ložnice, velká koupelna a chodba. V patře domu je veliký obývací pokoj s kuchyňským koutem sloužící k večernímu životu s extra schodištěm do ložnice, pokoj-pracovna s balkonem, koupelna se sprchovým koutem, sauna a chodba. Z obývacího pokoje v přízemí je vstup na krásnou terasu s markýzou. Na dům navazuje i garáž.
V přízemí domu pro hosty se nachází obývací pokoj s krbem, kuchyň, veranda, koupelna se sprchou a s WC a technická místnost. V patře jsou dva pokoje a balkon. K domu patří další garáž.
V objektu na zahradě jsou dvě garáže a dvě dílny. Vedle objektu se nachází zahradní domek využívaný k letním posezením s grilováním. Dále je možné k absolutní relaxaci využít i zasklenou vířivku i v případě nepříznivého počasí. Dále je možno využít skleník k pěstování bio zeleniny.
Vybavení nemovitosti je plně luxusní a nadstandardní. K dispozici jsou celkem 4 garáže pro vaše vozidla. Odpadové hospodářství je zajištěno septikem a jímkou. Pro váš komfort a pohodlí je k dispozici ústřední plynové a elektrické vytápění. Jsou zde elektrické žaluzie a kamerový systém na ochranu nemovitostí a pozemku. V objektu je kabelová televize a internetové připojení, abyste byli vždy online a v kontaktu se světem. K domu patří také záložní zdroj 230 V - dieselagregát 12,5 kV. Součástí prodeje i vybavení dílny (vrtačky, pilky, motorová a el. pila, bruska, čerpadla a další), traktor na sekání trávy, traktor na běžné využívání, sněžná fréza jak kolová, tak pásová, sněžný skůtr Artic Cat T 570 a mnoho dalších věcí.
Nemovitost je situována v klidné lokalitě s dobrou dostupností po zpevněné vozovce a veškeré potřebné služby a občanská vybavenost jsou v dosahu. Tato luxusní nemovitost vyniká svou exkluzivitou a nabízí jedinečnou šanci pro ty, kteří hledají nadstandardní bydlení v malebném prostředí.

Pokud Vás tento soubor nemovitostí zaujal, tak doporučuji osobní prohlídku. Neváhejte mě kontaktovat. Rádi Vám pomůžeme i se zajištěním nemovitostí.
Cena:
13 900 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

13 900 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Jaroslav Noska
RE/MAX 4 You
Nám. 1. máje 95
Chomutov, 43001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 725 482 013
Tel. do kanceláře: +420 739 500 617
E-mail: jaroslav.noska@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 032-NP08693
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
220 m²
Plocha parcely:
6 418 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Silnice
Garáž:
Ano
Odpad:
Septik
Ostatní rozvody:
Kabelová televize
Zastavěná plocha:
127 m²
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - plynové, Ústřední - elektrické
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
G