Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem domu 149 m², Jesenice (ID 218-NP05895)

ulice Holubí, Jesenice mapa

47 000 Kč ( za měsíc)
DMéně
úsporná

4x
149 m2
694 m2
2
Exkluzivně

Pronájem rodinného domu 149m2, se zahradou 580m2 v Jesenici

Nabízíme k pronájmu dvoupodlažní rodinný dům 149m2 se zahradou a balkonem, nacházející se ve slepé ulici na adrese Holubí 1071, Jesenice, okres Praha-západ. Tento cihlový dům se nachází v klidné lokalitě a nabízí ideální prostředí pro rodiny s dětmi. S bezpečností na prvním místě a blízkosti mateřské školy, základní školy a Sunny Canadian International School (v pěší vzdálenosti do 5 minut), parků a dalších atrakcí pro děti, je tato nemovitost skvělou volbou pro ty, kteří hledají rodinnou atmosféru.

Dům disponuje celkem 3 pokoji, včetně dětských pokojů, které poskytnou dětem vlastní prostor pro hry a odpočinek, obývacím pokojem, kuchyní, dvěma koupelnami, místností pro pračku a dvoj-garáží s přímím vstupem do domu. Velká zahrada s bazénem a sezením nabízí dostatek místa pro venkovní aktivity a rodinná setkání. Garáž je dalším příjemným bonusem, který usnadní život a poskytne prostor pro uložení všech věcí a disponuje podkrovím pro uložení dalších věcí. Dům disponuje klimatizací ve dvou ložnicích, pevnými bezpečnostními venkovními žaluziemi, střešní okna jsou opatřeny zatemňovacími žaluziemi a podlahovým vytápěním. Na zahradě je bazén 3x6 m s automatickým čištěním s ionizací, automatická závlaha a robotická sekačka. Dům je pronajímán plně vybaven s možností přenechání i vybavení typu žehlící prkno, vybavení kuchyně a podobně. Samozřejmostí je televize, pračka, 2 lednice, varná deska a drobné přístroje v kuchyni. V celém domě jsou na míru zhotovené vestavěné skříně.

Interiér domu je důkladně průběžně udržovaný, nabízí pohodlí a komfort pro celou rodinu. Zahrada o rozloze 580 m² poskytuje dostatek prostoru pro venkovní aktivity i relaxaci. Dům je patrový s moderním vybavením, včetně krbu pro komfortní bydlení v chladnějších dnech. V blízkosti nemovitosti je dostupná veřejná doprava MHD. Lokalita je dostupná jak autem, tak autobusem ( 7 min metro Opatov ). Jesenice je plně vybavena zázemím jako je např. Billa, Lidl, Albert, Penny market, restaurace, fitness centrum, služby, zdravotní péče, centrum pro děti, dětské plavání ve slané vodě, letní kino a další. OC Chodov je vzdálené cca 10 minut jízdy autem.

Nájemné: 47.000,- /měsíc
Plyn aktuálně: 3.010,- /měsíc
Voda aktuálně: 1.120,- /měsíc
Elektřina aktuálně: 1.470,- /měsíc
Popelnice: 210,- /měsíc
+ případně náklady na údržbu bazénu a zahrady

Tato nemovitost je skvělou volbou pro rodiny, jednotlivce či páry, které hledají bezpečné, klidné a pohodlné bydlení. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Cena:
47 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
+ plyn, elektřina, voda a případné náklady na údržbu zahrady
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Kateřina Holoubková
RE/MAX Anděl
Ostrovského 253/3
Praha 5 - Smíchov, 15000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 621 634
Tel. do kanceláře: +420 725 293 030
E-mail: katerina.holoubkova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 218-NP05895
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
149 m²
Plocha parcely:
694 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
23. 7. 2024
Doprava:
Silnice, MHD
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Satelit
Plocha zahrady:
580 m²
Zastavěná plocha:
114 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
3
Topení:
Lokální - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D