Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 102 m², Tivat (ID 273-NP03201)

Tivat – část obce mapa

438 600,00 € ( za nemovitost)
AMimořádně
úsporná

kk
3x
102 m2
4/4

Apartmán u moře 3+kk s výhledem nahoře, první linie

Představujeme Vám exkluzivní nabídku koupě apartmánu typu 3+kk v romantickém městě Tivat v Černé Hoře, které se nachází v malebné zátoce Boka Kotorska.

Tento apartmán je součástí developerského projektu, který bude dokončen v roce 2025. Apartmán nabízí mnoho možností. Apartmán se nachází v nejvyšším patře a má přímý výhled na moře. Apartmánový dům je umístěn v první linii u moře (viz. foto) v klidné části města. Na nejhezčí pláž Waikiki je to 5 minut pěšky. Do přístavu Porto Montenegro, kde jsou kavárny, restaurace, obchody dojdete krásnou procházkou podél moře za 15 minut.

Nabízený apartmán se nachází ve čtvrtém patře budovy vpravo nahoře při pohledu na dům. Má dvě ložnice, 2 koupelny, samostatné wc, kuchyň s jídelnou, obývacím pokoj a terasy. Nabízí výhled na moře a na hory. Součástí apartmánu je klimatizace. Před budovou bude venkovní parkoviště, nebo je možné si zakoupit garážové parkovací stání.

V případě, že hledáte investiční příležitost, lze tento apartmán pronajímat turistům a nechat ho vydělávat i bez Vaší přítomnosti. Výhodou při koupi tohoto apartmánu na investici je, že vám mohu zprostředkovat kontakt na českého místního občana, který se již několik let stará o pronájmy apartmánů českým investorům a s radostí se postará i o ten váš, ať už se rozhodnete pro pronájem nebo jen potřebujete někoho, kdo na to v místě dohlédne. Co se týče financování, tak kupní cenu lze uhradit na tři dílčí platby v průběhu celé výstavby, což je obvykle jeden rok. Více informací Vám poskytnu ráda osobně.

Tivat je nejslunnější město v zátoce Boka Kotorska a zároveň se rychle turisticky rozvíjí. Je zde mnoho příležitostí k odpočinku i aktivnímu trávení volného času. Do Tivatu se dostanete letecky či automobilem. Letiště je přímo v tomto městě. Apartmán je umístěn nedaleko krásné promenády, kde na jedné straně naleznete luxusní jachty v přístavu Porto Montenegro a na druhé straně řadu hotelů, restaurací, značkových obchodů a kaváren. Můžete zde ochutnat speciality z celého světa.

Během dne si můžete užívat plachtění, relaxaci na oblázkových plážích s průzračně čistou vodou, nebo se vydat na výlet do hor a z národního parku obdivovat krásné výhledy na záliv Boka Kotorska.

Pokud jste připraveni začít novou kapitolu svého života v tomto úžasném městě nebo hledáte výnosnou investiční příležitost, neváhejte a kontaktujte nás co nejdříve. Těšíme se na Vás!
Cena:
438 600 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Barbora Hejdová
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 604 225 429
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: barbora.hejdova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP03201
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
102 m²
Druh objektu:
Skeletová
Stav objektu:
Projekt
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Užitná plocha:
102 m²
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
A