Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 70 m², Černčice (ID 032-NP08710)

Černčice, okres Louny mapa

2 950 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

2x
70 m2
327 m2
2
Exkluzivně

Prodej domu v Černčicích u Loun 2+1

Když se otevřely dveře rodinného domu v malebné obci Černčice u Loun, okamžitě jsem cítila, že jsem vstoupila do místa, které je plné příležitostí a historie. Tento dům, byť v původním stavu a čekající na rekonstrukci, má v sobě něco magického. Je kompletně vyklizený, bez plísně a vlhkosti, a jeho střecha je v dobrém stavu a nevyžaduje obnovu.
Dispozičně je dům velmi praktický. Obytná část domu je v dispozici 2+1, což zahrnuje prostornou kuchyň a dvě světlé místnosti s výhledem z kuchyně do dvora a zahrádky, kde můžete strávit nespočet hodin relaxací nebo péčí o rostliny. Současné vytápění je řešeno plynovými gamaty v počtu 3 ks, zatímco teplou vodu zajišťuje plynová karma. V domě je dřez, sprchový kout a splachovací WC. PENB a pasport jsou vyhotoveny, dům je připraven ihned k předání.
V interiéru máte také skvělou příležitost zřídit si krbová kamna či krb, což přidá na útulnosti a pohodlí během chladnějších měsíců, protože dům má dva komíny, které nejsou vyvložkované, což umožňuje jejich využití pro tento účel. Jeden z těchto komínů slouží pro udírnu a velkou původní pec, které se nachází v rozsáhlých klenutých sklepních prostorách. Sklepy, které dříve sloužily jako zámečnická dílna, nabízí nejen historickou atmosféru, ale i možnosti komerčního využití, jako je dílna, kancelář, fitness, sauna nebo vinotéka.
Jednou z velkých výhod tohoto domu je možnost půdní vestavby. Přístup na půdu pro budoucí půdní vestavbu řešit nemusíte, přístup je již zbudován přímo z chodby. To znamená značnou úsporu práce a nákladů, navíc tento přístup je z interiéru, nemusí být tedy dodatečně řešen například problematicky z venku. Stávající schody na půdu jsou točité a z cihel, což přidává na charakteru domu.
Venku se nachází zpevněná plocha pro parkování a zahrada, celková plocha pozemku je 327 m², z toho zastavěno 89 m². Tato zahrada je ideálním místem pro pěstování rostlin, relaxaci nebo bezpečné hraní dětí. Celý den na zahrádku svítí slunce a ohraničený pozemek zdmi nabízí kromě uvedených možností i zřízení pergoly, posezení, venkovního krbu, ohniště, grilu a vhodné podmínky pro vybudování garáže.
Obec Černčice nabízí veškerou občanskou vybavenost: Obecní úřad, školka, základní škola, pošta, obchod s potravinami, papírnictví, stavebniny, řemeslné práce, opravnu aut, fotbalové hřiště a dobrovolné hasiče s možností členství dětí. Obec žije společenským a kulturním životem, s možností sportovních akcí, turistikou, cyklistikou a rybářstvím. Nejen chovatelé pejsků ocení možnost procházek do blízké bažantnice ke splavu podél řeky Ohře, skvělé místo pro ochlazení v proudící vodě. Spojení mezi Černčicemi a Louny je perfektní díky pravidelným linkám MHD a běžným autobusovým linkám. Toto místo kombinuje klid vesnického života s pohodlím blízkosti města, což činí z tohoto domu ideální místo pro rodinný život.
Tento dům není jen stavba, je to plátno pro vaše sny a plány. Přijďte a zažijte kouzlo tohoto místa na vlastní kůži. Možná právě zde najdete svůj nový domov.
Cena:
2 950 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

2 950 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Lenka Hrušková
RE/MAX 4 You
Nám. 1. máje 95
Chomutov, 43001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 146 019
Tel. do kanceláře: +420 739 500 617
E-mail: lenka.hruskova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 032-NP08710
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
70 m²
Plocha parcely:
327 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
10. 8. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
96 m²
Plyn:
Plynovod
Půdní vestavba / nástavba:
Ano
Telekomunikace:
Internet
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G