Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 460 m², Lišov (ID 111-NP07924)

Lišov – část obce Dolní Miletín mapa

12 900 000 Kč ( za nemovitost)
BVelmi
úsporná

5+
460 m2
6060 m2
2
Exkluzivně

Dolní Miletín – prodej venkovského domu se stodolou, rybníkem a pozemkem 6060 m2

Nabízíme ke koupi rekonstruované venkovské stavení umístěné na úplném okraji malé jihočeské obce Dolní Miletín, vzdálené pouze 16 km od Č. Budějovic a 11 km z Třeboně.

Součástí pozemků o celkové rozloze 6.060 m2 je rodinný dům, který prošel koncem devadesátých let a následně před cca třinácti lety rozsáhlou rekonstrukcí (nový krov i krytina, izolace, zateplení fasády, vybudování podkroví, výměna oken, rozvody a celková modernizace domu). Na obytnou budovu navazuje stavba kotelny, garáž, přístřešek na uskladnění paliva a prostorná stodola, jejíž část byla přestavěna na autodílnu.

Obytná část s podlahovou plochou 182 m2 ve dvou podlažích je dispozičně řešena takto: 1.NP – vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem, technická místnost, samostatné WC, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní se vstupem na prostornou, zastřešenou terasu s krbem. V přízemí se dále nachází samostatný byt 1+1 se sprchovým koutem a WC, který je přístupný i z obývacího pokoje ze kterého je otevřeným schodištěm také přístup na galerii v podkroví a dále do dvou samostatných pokojů, koupelny s vanou a s WC. Součástí podkroví je také dostatek úložného prostoru. Dům je částečně podsklepen. Dispoziční řešení s rozměry jednotlivých místností najdete na přiloženém orientačním půdorysu.

Vytápění je řešené plně automatizovaným kotlem na uhlí a pelety s rozvody do radiátorů a krbovými kamny v obývacím pokoji, který je společně s malým bytem v přízemí a ložnicí v podkroví vybaven také klimatizační jednotkou vzduch-vzduch. Záložním zdrojem tepla je elektrický kotel. Voda je zavedena z obecního řadu a také z vlastní studny. Odpad je svedený do tříkomorového septiku. Ohřev vody zajišťují dva bojlery, v období vytápění se voda ohřívá také kotlem.

Nemovitost se prodává vybavená kuchyňskými linkami se spotřebiči a úložnými prostory v podkroví (na míru vyrobené vestavěné šatní skříně). V dílně je pak po domluvě s majitelem možnost ponechat za úhradu nová kamna na topný olej a zdviž na auta.

Na pozemek je přístup obecní, zpevněnou cestou. Součástí oplocené části je venkovní bazén s příjemným zákoutím. Na okolních, převážně zatravněných pozemcích se nachází vlastní, udržovaný rybník.
Komplexní občanská vybavenost je v 5 km vzdáleném Lišově, kam jezdí také pravidelná autobusová linka nebo pak v Českých Budějovicích. Obec je obklopená lesy, množstvím rybníků a sítí cyklostezek a turistických tras.

Nemovitost je vhodná zejména pro klienty, kteří chtějí bydlet v domě s rozlehlým pozemkem, využijí také kapacitu okolních budov a preferují klidné bydlení, ale přitom v dosahu krajského města. Hlavní předností jsou kromě kvalitního provedení také nízké provozní náklady. V případě zájmu o bližší informace kontaktujte makléře nabídky.
Cena:
12 900 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

12 900 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Iva Lexová
RE/MAX Dynamic
Kanovnická 75/4
České Budějovice, 37001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 606 613 028
Tel. do kanceláře: +420 725 910 910
E-mail: iva.lexova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 111-NP07924
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
460 m²
Plocha parcely:
6 060 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Septik
Plocha zahrady:
4 700 m²
Zastavěná plocha:
1 361 m²
Topení:
Ústřední - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
B
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
61