Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 707 m², Chlumec nad Cidlinou (ID 299-NP00210)

ulice Rooseveltova, Chlumec nad Cidlinou mapa

1 689 730 Kč ( za nemovitost)

707 m2
Exkluzivně

Prodej pozemku 707 m2 pro výstavbu chaty v Chlumci nad Cidlinou

Nová nabídka. Ve výhradním zastoupení vám nabízíme prodej pozemku v okrajové části Chlumce nad Cidlinou. Nabízený pozemek má výměru 707 m2 a je určen primárně k výstavbě rekreační nebo zahrádkářské chaty. Stavba může mít až 60 m2 zastavěné plochy plus doplňová stavba dalších 16 m2.

Na rovinatém pozemku se nachází několik stromů. Přístup je zajištěn přes zpevněnou cestu v majetku města (parcela p.č 819/3). Tvar parcely je pravidelný obdélník, jehož grafické zobrazení naleznete ve fotogalerii.

Územní plán hovoří o lokalitě pro plochy rekreace se specifickým využitím, tedy pro výstavbu rekreačních nebo zahrádkářských chat (zóna RIX). Ohledně tvaru objektu a případných dalších omezení je potřeba jednat s příslušnými orgány. Základní parametry textové části ÚP naleznete ve fotogalerii, stejně jako grafické znázornění výřezu z územního plánu.

Na hranici pozemku je přivedena přípojka el. energie s tím, že novému vlastníkovi zbývá pouze nechat osadit elektroměr (poplatek za příkon je uhrazen). Zdroj vody je z nově vybudovaného vydatného vrtu (hloubka cca 28 m), který leží na hranici pozemku. Vrt bude sloužit na základě věcného břemene i pro sousední parcelu.

V místě dále nabízíme sousední pozemek s výměrou 702 m2, parcely jdou samozřejmě zakoupit společně. Dokumentaci k nemovitosti a k územnímu plánu vám zašleme na vyžádání, nebo předáme při prohlídce nemovitosti. Velkou výhodou pozemku je jeho umístění v okrajové části města s dostupností do přírody.

Chlumec nad Cidlinou poskytuje všechny výhody města s cca 6 000 obyvateli . Město má velké množství obchodů, mateřskou i základní školu a dostatek dalších služeb. Z místa je rychlé dopravní spojení jak autem po D11 (sjezd č. 62 je vzdálen cca 5 km). Případně k dopravě můžete využít vlakové spojení (trať Praha Hradec Králové a s napojením na Kolín).

Nemovitost jde financovat pomocí hypotečního úvěru, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme. Domluvte si prohlídku ještě dnes. Těším se na viděnou!
Cena:
1 689 730 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena včetně provize a právních služeb
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

1 689 730 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ivo Hendrych
RE/MAX Happy
Palackého 69
Poděbrady, 29001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 608 663 366
Tel. do kanceláře: +420 608 663 366
E-mail: ivo.hendrych@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 299-NP00210
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
707 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
1. 9. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Umístění objektu:
Klidná část obce