Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 1+1 v osobním vlastnictví 32 m², Kladno (ID 023-NP08079)

ulice Kordačova, Kladno mapa

1x
1x
32 m2
2/4
Exkluzivně Prodáno

Cihlový byt 1+1 v Kladně Rozdělově, 32m2

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji západně orientovaný cihlový byt 1+1 o užitné ploše 32 m2 v Kladně Rozdělově. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 1.NP/4 cihlového domu. Náleží k němu též sklep. Na každém patře domu je společná lodžie.

Bytová jednotka je po částečné rekonstrukci, která proběhla v roce 2005. Disponuje rohovou kuchyňskou linkou na míru s kombinovaným sporákem (vaření na plynu, trouba elektrická) a vestavěnou novou pračkou Beko. Koupelna s toaletou jsou obloženy kvalitní designovou dlažbou Rako. Podlahy dlažba v kuchyni, koupelně a chodbě, v pokoji plovoucí podlaha. Plastová okna, parapety, žaluzie.

Stoupačky v plastu, elektřina v mědi, jističe, přívod plynu, vše realizováno v roce 2005. Litinové radiátory jsou osazeny měřičemi tepla.

Dům je připojen na městský vodovod, plynovod, kanalizaci. Vytápění je realizováno městskými dálkovými rozvody tepla.

Nízké náklady na bydlení (měsíční zálohy 2.866,-Kč, z toho FO 1.200,-Kč + elektřina + plyn dle vlastní spotřeby).

Bytový dům se nachází ve vyhledávané lokalitě u rozdělovského kostela. Jedná se o klidné a příjemné bydlení v domě obklopeném městskou zelení a typizovanou zástavbou bytových cihlových domů z 60.let minulého století. Výhled na přilehlý kostel sv.Václava dodává tomuto bytu zvláštní příjemnou poklidnou atmosféru.

Nemovitost je lokalizována na západním okraji městské části Kladna Rozdělova. Tato lokalita skýtá opravdu příjemné podmínky k bydlení, a to zejména díky své nízké osídlenosti, dále těsné blízkosti přírodních lesů, které obklopují Kladno z jihu, západu a severu, a to vše za podmínky zachování docházkové vzdálenosti veškeré občanské vybavenosti včetně samotného centra města.

Město Kladno disponuje rozsáhlými sportovišti, které se nacházejí cca 5 min. jízdy autem od domu - Sletiště (atletický ovál, kryté sportovní haly či otevřená sportoviště, jízdárna, tenisové kurty, venkovní i krytý bazén včetně aquaparku), dále pak zimní stadion, fotbalový stadion, sauna a jiné. Škola a školka necelou min. od domu, síť obchodů cca 5 min. od domu. MHD, bus na Prahu, vlak v blízkosti. V současné době se buduje vlaková rychlodráha Praha – Kladno.

V případě zájmu o prohlídku či jakékoliv podrobnější informace mě prosím kontaktujte prostřednictvím uvedených kontaktů na makléře. Budu se na Vás těšit.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Martina Průchová
RE/MAX G8 Reality 2
Kleinerova 1466
Kladno, 27201
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 052 336
Tel. do kanceláře: +420 312 240 239
E-mail: martina.pruchova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 023-NP08079
Dispozice:
1+1
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
32 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
5. 8. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
32 m²
Zastavěná plocha:
374 m²
Plyn:
Plynovod
Počet podlaží pod zemí:
1
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
E