Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+1 v osobním vlastnictví 63 m², Louka u Litvínova (ID 185-NP02293)

ulice Ruských zajatců, Louka u Litvínova mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
GMimořádně
nehospodárná

1x
2x
63 m2
2/2
Exkluzivně

Pronájem vybaveného bytu 2+1 v Louce u Litvínova, 62,8 m2

Dobrý den,
nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu bytovou jednotku 2+1 s obytnou plochou 62,8 m2, která se nachází v prvním patře cihlového domu bez výtahu v ul. Ruských zajatců 182 v Louce u Litvínova. Nabízená nemovitost je většinově vybavená, a to vč. nábytku v obývacím pokoji i ložnici. Byt je vhodný jak pro jednotlivce, tak pár. Maximální počet osob je stanoven na 3. Byt je po rekonstrukci.
Nemovitost sestává z menší vstupní chodby, ze které je přístup do koupelny s vanou a umístěným plynovým kotlem. Z chodby dále projdete do kuchyně se zánovní kuchyňskou linkou vybavenou kombinovanými volně stojícími kamny. Další dvě na sebe navazující místnosti, obývací pokoj a ložnice, jsou obě orientovány na jižní stranu, díky čemuž je celý byt po většinu dne prosvětlen sluncem. Jedná se o světlý a teplý byt. V oknech jsou samozřejmě funkční žaluzie, v ložnici roleta. Na podlaze je položena světlá plovoucí podlaha bez poškození. Součastí vybavení je rohová sedačka, která však již nese stopy užívání, konferenční stolek a moderní komody v odstínu hnědé barvy, televizor, stojací lampy a funkční domácí elektrospotřebiče. V ložnici je zánovní větší postel s matrací.
Otop i teplou vodu zajišťuje plynový kotel. Při „běžné“ domácí teplotě zde můžete očekávat měsíční zálohy zhruba 2-3 tisíce korun. Elektřina i plyn bude převeden na nájemníka. Měsíční nájemné vč. zálohy na vodu pro jednu osobu je stanoveno na 8.000,- Kč. Každá další osoba +500,- Kč jako záloha na vodu. Každoroční vyúčtování vody je samozřejmostí. V bytě je k dispozici možnost připojení se k internetu. Trvalé bydliště není problém. Parkování přímo u domu. K bytu patří také úložný prostor - venkovní šupna.
Zájemce o tuto vybavenou nemovitost by měl zapadat do kolektivu ostatních nájemníků, tedy být spořádaný, nerušit noční klid, nekouřit v domě, být nápomocen v úklidu společných prostor. Před podpisem nájemní smlouvy je třeba předložit pracovní smlouvu s dobou na neurčito a bezdlužnost. Při podpisu smlouvy zájemce uhradí vratnou kauci ve výši 16.000,- Kč, provizi za zprostředkování nájmu v částce 9.680,- Kč vč. DPH a poměrnou výši nájemného na aktuální měsíc.
Nabízená nájemní nemovitost je k dispozici od 1.9.2024.
Pokud hledáte dlouhodobý pronájem bytu v klidné lokalitě, potřebujete aby byl vybaven neponičeným a čistým nábytkem stejně jako výše nájmu aby byla velice zajímavá, tato nabídka je určena přímo Vám.
Neváhejte mě kdykoli kontaktovat, tuto nemovitost Vám po dohodě mile rád osobně představím.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Jan Soudek
RE/MAX Non stop
Mostecká 21
Litvínov, 43601
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 559 989
Tel. do kanceláře: +420 739 486 510
E-mail: jan.soudek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 185-NP02293
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
2
Podlahová plocha:
63 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 9. 2024
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Užitná plocha:
63 m²
Plyn:
Plynovod
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Lokální - plynové
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G