Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 3+kk v družstevním vlastnictví 89 m², Praha 5 - Hlubočepy (ID 201-NP02837)

ulice Hugo Haase, Praha 5 – Hlubočepy mapa

32 000 Kč ( za měsíc)
BVelmi
úsporná

kk
3x
89 m2
6/6

Pronájem bytu 3+kk 89 m², Praha 5 - Hlubočepy

Nabízíme k pronájmu útulný byt o dispozici 3+kk v moderní novostavbě v ulici Hugo Haase v pražských Hlubočepech. Tento družstevní byt s panelovou konstrukcí je ideální pro rodiny s dětmi. S celkovou podlahovou plochou 89 m² a užitnou plochou 72 m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Byt se nachází v šestém nadzemním podlaží a jeho součástí je velký a slunný, na západ orientovaný balkon o ploše 17,1 m².

Obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem vytváří prostorný a světlý obytný prostor s moderním vybavením. Velká okna zajišťují dostatek přirozeného světla a nabízejí krásný výhled na okolní krajinu. Kuchyňský kout je plně vybavený moderními spotřebiči, jako jsou varná deska, trouba, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a vinotéka.

Na balkon je možné vstoupit jak z ložnice, tak z obývacího pokoje. Tento balkon bude dokonalým místem pro vychutnání čerstvého vzduchu a relaxaci po náročném dni.

Byt disponuje velkou šatnou pro uložení oblečení a dalších osobních věcí. Technická místnost je připravena na pračku, sušičku a další domácí vybavení.

K bytu náleží jedno garážové stání pro vaše vozidlo. Dalším bonusem je sklepní jednotka o ploše 5,7 m², která poskytuje úložný prostor pro věci, které nepotřebujete mít přímo v bytě.

Všechny tyto prostory jsou prakticky uspořádány a přinášejí komfortní a funkční životní prostředí pro celou rodinu. Jemné detaily a moderní design doplňují celkový dojem tohoto útulného a prostorného bytu. Externí žaluzie zajistí, že i v největších vedrech bude ve vašem bytě příjemně.

V blízkosti bytu najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, parků a dalších atrakcí pro děti i dospělé. Dostupnost do města je skvělá díky blízkosti Pražského okruhu, silnice K Barrandovu a městské hromadné dopravy. Bezbariérový přístup a výtah v domě zajišťují pohodlí a snadnou dostupnost pro všechny členy rodiny.

Nájemné činí 32 000 Kč/měsíc. Měsíční služby činí 5 900 Kč. Elektrická energie bude převedena na nového nájemce. Vytápění bytu je zabezpečeno ústředním dálkovým topením. Samotná stavba se pyšní nízkou energetickou náročností třídy B - úsporná.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tento byt nabízí ideální kombinaci bezpečí, pohodlí a rodinné atmosféry pro váš nový domov.
Cena:
32 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Jozef Ciberej
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 725 327 414
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: jozef.ciberej@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02837
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
6
Počet podlaží v objektu:
6
Podlahová plocha:
89 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Družstevní
Typ nemovitosti:
Byty
Bezbariérový byt:
Ano
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 8. 2024
Doprava:
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní rozvody
Užitná plocha:
72 m²
Počet podlaží pod zemí:
1
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Sídliště
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
B