Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví 56 m², Louny (ID 032-NP08719)

ulice Tomanova, Louny mapa

3 350 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

1x
2x
56 m2
1/4
Exkluzivně

prodej byt OV Louny 2+1 po rekonstrukci

Byt v ulici Tomanova v Lounech má svou vlastní kouzelnou atmosféru, která vás zaujme hned na první pohled. Představte si to – vstupujete do domu, kde je výtah, který vás zvenku vyveze až do vašeho nového království. Ano, přesně tak, tento výtah je instalován z exteriéru domu, což mu dodává šmrnc a činí ho jedinečným. A teď si představte, jak vystoupíte z výtahu a ocitnete se přímo přede dveřmi svého nového domova – útulného a prosvětleného bytu o dispozici 2+1 a velikosti 56 m².

Vstupte dál, protože tento byt vás uchvátí svou svěžestí a elegancí. V roce 2024 prošel kompletní a nákladnou rekonstrukcí, takže vše je nové, čisté a nepoužité. Jakmile vkročíte na renovované dřevěné parkety, ucítíte pevnost a kvalitu pod nohama. Nové stěny září čistotou, a elektrické i vodovodní rozvody byly vyměněny tak, aby splňovaly nejvyšší standardy. Zděné jádro bytu poskytuje pevnou a bezpečnou konstrukci, kterou oceníte každý den.

Kuchyňská linka je připravena na vaše kulinářské výtvory, zatímco koupelna a WC jsou moderní a stylové, přímo volají po relaxaci po náročném dni. To nejlepší? Byt je vybaven vlastním nezávislým plynovým kotlem, který zajišťuje vytápění a ohřev vody, což vám přináší komfort a nezávislost.

Tento byt má navíc něco extra – prostornou lodžii v klidné zadní části domu s výhledem do zeleně a přilehlých parků. Představte si, jak ráno sedíte s šálkem kávy a vychutnáváte si klidné probouzení přírody, nebo jak večer za svitu měsíce posedíte se sklenkou vína či dobrým drinkem a nasloucháte zvukům noci. Tato lodžie se stane vaším soukromým útočištěm pro relaxaci a odpočinek.

Byt je orientovaný na sever, což znamená, že je příjemně chladivý i v letních měsících, a výhled do zadní části domu vám zajišťuje klid a soukromí. Parkování? Žádný problém! Místo pro váš vůz najdete vždy bez potíží.

A co samotné Louny? Toto město vám nabízí vše, co si můžete přát. Milujete kulturu? Divadlo, kino i pravidelné kulturní akce jsou vám k dispozici. Pro sportovní nadšence jsou zde moderní sportoviště, nově vybudovaný městský bazén s vířivkou a saunou, a nespočet cyklotras i turistických stezek pro výlety do přírody.

Nakupování je zde radost – město je plné obchodů, které uspokojí všechny vaše potřeby. Ať už hledáte potraviny, oblečení nebo něco speciálního, vše máte na dosah ruky. Místní školky a školy jsou dobře hodnocené, takže vaše děti budou v těch nejlepších rukách.

Díky blízké dálnici se navíc rychle dostanete do Prahy, Chomutova či Mostu, což vám otevírá další možnosti pro práci i zábavu.

Tento byt v Lounech není jen místo k bydlení – je to místo, kde začíná váš nový příběh. Příběh, který si píšete sami, v srdci krásného města, které má co nabídnout. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči–tento byt na vás čeká!

Cena je konečná včetně právních služeb. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zavolejte ještě dnes a sjednejte si nezávaznou prohlídku. Rádi Vám pomůžeme také se zajištěním financování, aby se Váš sen o novém domově mohl co nejdříve stát skutečností.
Cena:
3 350 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

3 350 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Lenka Hrušková
RE/MAX 4 You
Nám. 1. máje 95
Chomutov, 43001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 146 019
Tel. do kanceláře: +420 739 500 617
E-mail: lenka.hruskova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 032-NP08719
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
56 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
5. 9. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
56 m²
Zastavěná plocha:
421 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Lokální - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G