Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 3+kk v družstevním vlastnictví 68 m², Praha 9 - Prosek (ID 205-NP10544)

ulice Nad Krocínkou, Praha 9 – Prosek mapa

25 000 Kč ( za měsíc)
CÚsporná

kk
3x
68 m2
3/3
Exkluzivně Rezervace

Útulný a vybavený byt 3+kk, obklopený zelení a s výhledem na Prahu

Exkluzivně nabízím k dlouhodobému pronájmu útulný a zařízený byt 3+kk v cihlovém třípatrovém domě bez výtahu. Dům je umístěný v žádané vilové oblasti obklopené přírodou, kousek od metra Prosek.

Byt o velikosti 68,2 m2 se skládá z předsíně, koupelny s wc, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou ložnic, šatny, komory a sklepa. Podlahu v bytě pokrývá plovoucí podlaha, v koupelně je položena dlažba. Okna jsou plastová s vnitřními žaluziemi a pro větší komfort jsou opatřena i vnitřními roletami.
Kuchyňská linka obsahuje vestavěné spotřebiče (sklokeramickou varnou desku, elektrickou troubu, digestoř, lednici s mrazákem, myčku, mikrovlnou troubu). V koupelně je automatická pračka. Součástí ložnice je šatna. Okna v obývacím pokoji a ložnici jsou orientovaná na jih s ojedinělým výhledem na Prahu, včetně Žižkovské věže. V druhé ložnici je střešní okno orientované na sever s výhledem do klidné zahrady.

Byt nabízí mnoho úložných prostor - vestavěné skříně, poličky, skříňky a prostorná šatna s regálovým systémem. K bytu náleží prostorný sklep (4 m2) a komora (1,5 m2), oboje je umístěné v 1.NP. Byt má dále výlučné právo užívat lodžii v mezipatře, orientovanou na sever s výhledem do zahrady.
V bytě je nainstalovaná klimatizace - v každé obytné místnosti je umístěna klimatizační jednotka. Topení a ohřev vody v bytě zajišťuje kotel, umístěný v koupelně.

Parkování je možné před domem - modrá zóna.

Jedná se o velmi klidné místo s perfektní občanskou vybaveností - OC Billa, Poliklinika Prosek, sportovní areál Sportcentrum, park Přátelství, venkovní fitness, výborné restaurace a kavárny. Skvělá dopravní dostupnost do centra Prahy je zajištěna nejen díky blízké stanici metra C – Prosek, ale také díky rozsáhlé autobusové síti.

Nájemné 25.000 Kč + záloha na služby 1.800 Kč (pro 2 osoby). Kauce ve výši 50.000 Kč. Provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH. Elektřina a plyn se převádí na nájemníka.

Vzhledem k lokalitě, výborné občanské vybavenosti a snadné dopravní dostupnosti je tento byt ideální volbou pro někoho, kdo, ocení výhodu bydlení v blízkosti metra a přitom v klidné lokalitě s nadstandardem zeleně v podobě rozlehlých Proseckých parků. Majitel požaduje slušné a bonitní nájemníky, nekuřáky a upřednostní zájemce bez zvířat. Nastěhování je možné ihned. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, nejlépe e-mailem.
Cena:
25 000 CZK / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Šárka Sabová, DiS.
RE/MAX Alfa
Spálená 97/29
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 636 121
Tel. do kanceláře: +420 296 240 400
E-mail: sabova.team@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 205-NP10544
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
68 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Vlastnictví:
Družstevní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
26. 8. 2022
Občanská vybavenost:
Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
68 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
C