Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 150 m², Drnovice (ID 058-NP04177)

Drnovice, okres Vyškov mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
GMimořádně
nehospodárná

5+
150 m2
457 m2
1
Exkluzivně

Rodinný dům Drnovice 5+1

Ve výhradním zastoupení nabízíme zprostředkování prodeje udržovaného rodinného domu v obci Drnovice, který se nachází v klidné části obce. Tato nemovitost nabízí nejen komfortní a prostorné bydlení, ale také skvělé možnosti pro úpravy dle vašich představ.
V přízemí domu je vstup přes předsíň do kuchyně spojené s jídelnou, což vytváří ideální prostor pro rodinná setkání. Na jídelnu navazuje prostorný obývací pokoj, který je středobodem celého domu. Dominantou obývacího pokoje je velký krb, který dodává místnosti teplo a atmosféru. Dále se v přízemí nachází samostatný pokoj, který může sloužit jako pracovna, ložnice pro hosty nebo dětský pokoj. Pro pohodlí obyvatel je v přízemí k dispozici také koupelna s vanou a samostatné WC.

Schodiště vás zavede do podkroví, které nabízí tři prostorné pokoje. Největší z těchto pokojů je možné díky jeho rozměrům rozdělit na dva menší, čímž lze získat další ložnici nebo pracovnu. V podkroví můžete vytvořit soukromou zónu pro rodinné příslušníky nebo hosty.

Dům je celkově ve velmi dobrém technickém stavu a je pravidelně udržován, kompletně podsklepený, což poskytuje dostatek prostoru pro skladování, dílnu nebo vinotéku. Na dvoře se nachází pergola, která nabízí možnost příjemného posezení venku, ať už s rodinou nebo přáteli.

Na pozemku je také tzv. "výměnek" o dispozici 1+kk s vlastním sociálním zařízením. Tento prostor je plně obyvatelný a může sloužit jako samostatné bydlení pro prarodiče, dospívající děti, případně může být využíván jako hostinský pokoj nebo k pronájmu. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s možností rozšíření či úprav podle vlastních potřeb.

Dům je napojen na obecní vodovod a vybaven plynovým topením, což zajišťuje pohodlné a efektivní vytápění. Nemovitost je také připravena na možné úpravy pro dvougenerační bydlení, což poskytuje další flexibilitu pro budoucí majitele.

Drnovice jsou klidnou obcí s dobrou dopravní dostupností a základní občanskou vybaveností. Najdete zde školu, školku, obchody i restaurace, poštu, hřiště, stadion. Okolní příroda nabízí mnoho možností pro volnočasové aktivity, jako jsou procházky, cykloturistika či houbaření. Je zde spousta sdružení a spolku, tradice, které se v obci udržují zaručují bohaté kulturní a sportovní vyžití. Vzdálenost do Vyškova 2km, nájezd na dálnici 4km.

Pro více informací volejte makléře. Zajišťujeme finanční poradenství.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Pavel Křetinský
RE/MAX Atraktiv
Purkyňova 143/18
Vyškov, 68201
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 542 995
Tel. do kanceláře: +420 733 149 010
E-mail: pavel.kretinsky@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 058-NP04177
Poloha objektu:
V bloku
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
150 m²
Plocha parcely:
457 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
140 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
G