Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 340 m², Fulnek (ID 133-NP02274)

Fulnek – část obce Děrné mapa

3 290 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
340 m2
3800 m2
2
Exkluzivně

Zemědělská usedlost

Nabízím Vám jedinečnou příležitost k pořízení staré zemědělské usedlosti, která se nachází v malebné lokalitě Děrné, nedaleko města Fulnek. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají projekt k rekonstrukci nebo mají v plánu demolici a výstavbu nového bydlení. Statek s uzavřeným dvorem, s hospodářskými prostory a velkou zahradou o celkové ploše 3 800 m2. Dům má
celkovou zastavěnou plochu 346 m2, z níž obytná část je na zastavěné ploše o rozloze 242 m2 a hospodářská část na zastavěné ploše 104 m2. Dům je částečně podsklepený, patrový, s půdou. Sklep se skládá ze 3 místností. V přízemí obytné části se nachází velká prostorná chodba, dílna, vstup do hospodářské části, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna s WC, schodiště do patra a schodiště do sklepa. V patře jsou 4 obytné místnosti, část nevyužité půdy v patře a vstup na půdu nad celou obytnou částí, která je velmi prostorná. Hospodářská část je tvořena 3 chlévy, WC, koupelna a spojovací chodba. Nad hospodářskou částí je velká půda, je skladováno seno. V domě je elektřina, plyn, voda z vodovodního řádu, vyvážecí jímka. Střecha nad obytnou částí plechová, nad hospodářskou eternit. Velká část pozemku je v územním plánu vedeno jako BR - plocha pro bydlení v rodinných domech, což vám otevírá možnosti pro výstavbu moderního bydlení v klidném prostředí. Lokalita Děrné nabízí krásné výhledy na okolní krajinu, které Vás okouzlí svou malebností a přírodními scenériemi. Místo je ideální pro milovníky přírody a klidného života, ale zároveň se nachází v blízkosti městské infrastruktury. V okolí najdete široké spektrum kulturních, sportovních a turistických možností. Město Fulnek, vzdálené pouhých několik kilometrů, nabízí bohatou historii, kulturní akce a pravidelné trhy. Pro sportovní nadšence jsou k dispozici různé sportovní kluby a aktivity, jako je fotbal, tenis nebo cyklistika. V blízkosti se nachází také turistické trasy, které vás zavedou do malebných koutů přírody, ideální pro pěší turistiku a rodinné výlety. Občanská vybavenost v Děrném a okolí je na vysoké úrovni. Najdete zde základní školu, obchody, restaurace a další služby. Doprava do blízkých měst, jako je Nový Jičín nebo Ostrava, je snadná a rychlá, což Vám umožní využívat všechny výhody městského života, aniž byste se museli vzdát klidu a pohody venkovského bydlení. Pro bližší informace nebo o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.
Cena:
3 290 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

3 290 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Bc. Veronika Pustějovská Justová
RE/MAX Actual
Kadláčkova 360/19
Kopřivnice, 74221
Česká republika
Tel. na makléře: +420 725 686 529
Tel. do kanceláře: +420 725 686 530
E-mail: veronika.justova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 133-NP02274
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
340 m²
Plocha parcely:
3 800 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Špatný
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Elektřina:
230 V
Zastavěná plocha:
340 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G