Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 3+1 v osobním vlastnictví 83 m², Praha 4 - Podolí (ID 201-NP02848)

ulice Jeremenkova, Praha 4 – Podolí mapa

1x
3x
83 m2
5/5
Exkluzivně

Pronájem bytu 3+1 s balkónem, Praha Podolí hned u Žlutých lázní

Dobrý den,

hledáte prostorný a světlý byt s výbornou dostupností do centra Prahy? Nabízíme Vám krásný byt 3+1 o rozloze 80 m², nacházející se v posledním patře domu na adrese Jeremenkova 7. Tento byt je ideální pro páry nebo rodiny, které hledají domov s pohodlným uspořádáním.

Dům nedávno prošel kompletní rekonstrukcí včetně kvalitního zateplení a disponuje vlastním centrálním kotlem, který zajišťuje ohřev vody i vytápění. Díky orientaci bytu na severovýchod a jihozápad se i v letních měsících nepřehřívá. K bytu náleží balkón o velikosti 2,5 m² s orientací na západ, což je ideální pro odpočinek při západu slunce. K dispozici je také prostorný sklep a v blízkosti domu je možnost pronájmu hlídaného parkovacího stání.

Byt nabízí moderní kuchyňskou linku vybavenou s indukční varnou deskou, lednicí, mrazákem, myčkou a dalšími spotřebiči. Kuchyň je díky atypickému tvaru místností neobyčejně prostorná, což poskytuje více prostoru pro pohodlné vaření a stolování. Byt je bohatý na úložné prostory, včetně vestavěných skříní v ložnicích a dvou komor (2,5 m² a 1,2 m²), ideálních pro uložení sezónních věcí.

Lokalita je bohatá na sportovní a kulturní možnosti. Přímo za domem se rozkládají Dvorecké stráně a Branické skály, ideální pro procházky a outdoorové aktivity. Jen pár kroků od bytu jsou Žluté lázně, oblíbené místo pro sportovní vyžití a relaxaci. Pokud máte rádi cyklistiku nebo bruslení, potěší vás přilehlá cyklostezka, která vede až do Vraného nad Vltavou. V okolí naleznete širokou škálu kaváren, restaurací, včetně vyhlášených podniků s kebabem a asijskou kuchyní.

Byt má vynikající dostupnost do centra Prahy. Zastávka Dvorce je jen pár kroků od domu, s přímým spojením na stanici metra Palackého náměstí a stanici Budějovická, kde se nachází nákupní centrum Arkády Pankrác a OC DBK s mnoha obchody a zábavou.

Z důvodu současné absence PENB uvádíme energetickou třídu náročnosti budovy „G“, tj. mimořádně nehospodárnou.

Nájemné činí 33.000 Kč/měsíc. Zálohu na elektřinu doporučujeme nastavit na cca 1.390 Kč/měsíc. Měsíční záloha na teplo, vodné, stočené, elektřinu spol. prostor atp. vychází na cca 5.800 Kč.

Zaujala Vás tato nabídka? Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu!
Cena:
33 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Nájemník neplatí provizi. Ta je hrazena majiteli bytu.
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Jozef Ciberej
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 725 327 414
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: jozef.ciberej@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02848
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
5
Počet podlaží v objektu:
5
Podlahová plocha:
83 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
6. 9. 2024
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelová televize
Užitná plocha:
80 m²
Zastavěná plocha:
703 m²
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - elektrické
Voda:
Dálkový rozvod
Výtah:
Ano