Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 104 m², Močovice (ID 299-NP00214)

Močovice, okres Kutná Hora mapa

6 532 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
104 m2
1061 m2
1
Exkluzivně

Moderní rodinný bungalov 4+1 s krásným pozemkem v klidné lokalitě blízko Čáslavi

Nová nabídka. Představujeme jedinečnou příležitost k okamžitému nastěhování do moderního bungalovu s rozlehlým pozemkem v oblíbené lokalitě u Čáslavi.

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme prodej rodinného domu 4+1 o celkové vnitřní ploše 104,3 m2. Pozemek má včetně zastavěné plochy výměru 1 061 m2. Dům typu bungalov se nachází v obci Močovice, která leží cca 4 km od Čáslavi. Dům byl zkolaudován v roce 2012.

Místnosti: velký obývací pokoj s krbem, samostatná kuchyně, tři pokoje, koupelna s vanou a toaletou, chodba, komora, zádveří a technická místnost s WC. Úložné prostory jsou nejen v zádveří a v komoře, ale také pod střechou (vstup je z chodby stahovacími schody). Tvar domu a plochy jednotlivých místností naleznete v orientačním půdorysu ve fotogalerii, kde je také možnost si prohlídnout dům ve virtuální prohlídce.

Technické parametry (jedná se o mírně upravený typový RD Sosna II): okna dvojsklo, zděná stavba se zateplením 140 mm, vnitřní příčky zděné, izolace stropu 28 cm vata, podhledy stropů sádrokarton (mimo obývací pokoj), povrchy místností keramická dlažba, vnitřní dveře z masivního dřeva, střešní krytina betonová taška, retenční nádrž na dešťovou vodu 6 m3. Původní PENB z roku 2009 má hodnotu C, energetická třída G podle nové přísné vyhlášky z roku 2020 (aktuálně štítek zobrazuje primarní energie z neobnovitelnych zdrojů, kde je el. energie znevýhodňována koeficientem 2,7), dílčí ukazatele energetické náročnosti domu jsou ve třídě C (pravá část PENB).

Pozemek: celková výměra 1 061 m2, zastavená plocha domu je 135 m2, pozemek je částečně oplocen, na pozemku se dále nachází keře, udržovaná zeleň, několik stromů, dřevník a sklad a vrtaná studna (9 m hloubka).

Vytápění a sítě: vytápění elektrickým kotlem (Protherm Ray 12) s podlahovým vytápěním, v obývacím pokoji jsou krbová kamna (bez napojení na ÚT), ohřev vody solárními panely se zásobníkem, městská voda, podtlaková kanalizace, plyn není zaveden. Internet byl řešen vzduchem a v domě jsou rozvedeny datové kabely.

Obec a okolí: v obci je obchod s potravinami, obecní úřad, autobusové zastávky a mateřská škola. Veškerou občanskou vybavenost najdete v blízké Čáslavi (centrum města je vzdáleno cca 4 km).

Zbývá případně k dokončení (nemovitost můžete samozřejmě využívat): část oplocení, podbití střechy (dřevo je k dispozici), chybí povrch terasy a vstupu, finální natažení omítky a nátěr. Na hranici pozemku jsou připraveny základy na garáž a přístřešek na auto, k dispozici je i projekt a část stavebního materiálu.

Informace k prohlídkám: návštěvy jsou naplánovány na pátek 13. září odpoledne a sobotu 14. září dopoledne. Zarezervujte si svůj čas ještě dnes. V případě více zájemců rozhoduje kvalita nabídky.

Financování: koupi lze řešit pomocí hypotečního úvěru. V případě, že si vyberete financování přes naši společnost, máme pro vás připraven jak výhodný úrok, tak i další benefity (odhad a zpracování úvěru zdarma atd.). Využijte možnost si prohlédnout tento zajímavý dům. Těším se na viděnou.
Cena:
6 532 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena včetně provize a právních služeb
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

6 532 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ivo Hendrych
RE/MAX Happy
Palackého 69
Poděbrady, 29001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 608 663 366
Tel. do kanceláře: +420 608 663 366
E-mail: ivo.hendrych@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 299-NP00214
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
104 m²
Plocha parcely:
1 061 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 11. 2024
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Plocha zahrady:
926 m²
Zastavěná plocha:
135 m²
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - elektrické
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
329