Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej hotelu 750 m², Mařenice (ID 224-NP01337)

Mařenice – část obce Dolní Světlá mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
DMéně
úsporná

750 m2
1975 m2
446 m2
3
Exkluzivně

Prodej zavedeného penzionu Maxmillián s restaurací v srdci Lužických hor

Nabízíme vám jedinečnou příležitost investice do prosperujícího a útulného penzionu Maxmillián, který se nachází v malebné oblasti Lužických hor v obci Mařenice - Dolní Světlá. Tento zavedený podnik je ideální jak pro investory, tak pro ty, kteří touží splnit si sen o provozování vlastního penzionu uprostřed nádherné přírody. Lužické hory jsou nevelké pohraniční pohoří, ležící na rozhraní severních Čech a Saska mezi Děčínem, Libercem, Českou Lípou a Žitavou. Česká část pohoří se nazývá Lužické hory, zatímco německá část se označuje jako hory Žitavské.

Co penzion Maxmillián v Lužických horách nabízí: 7 krásných a komfortních pokojů s kapacitou 16 lůžek (každý pokoj má vlastní koupelnu a toaletu), stylovou restauraci s kapacitou 46 míst uvnitř a 28 míst na zastřešené terase, kompletně vybavenou profesionální kuchyň, krásný bar s výčepem a krbem, společenskou místnost pro hosty, saunu s relaxační místností a vířivkou, menší byt pro provozovatele a zázemí pro zaměstnance, umístění v klidné lokalitě na slepé komunikaci, což zajišťuje soukromí a pohodu, skvělé hodnocení hostů – penzion má již vybudovanou stabilní klientelu, včetně návštěvníků z Německa, a to nejen díky své poloze na turistické a cyklistické trase spojující Lužické a Žitavské hory, kompletní know-how a vybavení – vše potřebné pro okamžité pokračování v provozu. A do budoucna lze případně uvažovat o realizaci podkrovní vestavby pro ubytovací kapacitu.

Dolní Světlá je malebné letovisko, ležící v údolí horního toku Svitávky asi 2,5 km jihovýchodně pod Luží a 3 km severně od Mařenic. A právě zde, uprostřed čistých a nepřeplněných Lužických hor naleznete krásné ubytování a skvělé jídlo v Pensionu Maxmillián.

Tato nabídka představuje skvělou investici do podnikání v turisticky atraktivní oblasti, která nabízí mnoho možností pro milovníky přírody, turistiky a cyklistiky. Penzion se nachází v blízkosti významných přírodních památek a turisticky zajímavých lokalit, což zajišťuje konstantní zájem hostů po celý rok. Součástí nabídky je kompletní know-how a vybavení, můžete tak převzít běžící podnikání, se skvělým hodnocením od spokojených klientů.

Penzion Maxmillián prošel v letech 2018-2019 zásadní, citlivou a velmi povedenou rekonstrukcí. Vytápění zajišťují 2 výkonná tepelná čerpadla 63 kW. V lokalitě se jedná o výjimečnou a vysokou úroveň ubytování.

Lužické hory jsou stále ještě nedoceněnou lokalitou a netrpí přebujelým turismem jako Krkonoše nebo Jizerky. A to je pro mnohé klienty penzionu Maxmillián důležitým atributem.

Na našich webových stránkách je k dispozici úplná fotogalerie

Nezmeškejte tuto příležitost k investici do zavedeného a úspěšného podnikání. Možná, že je penzion Maxmillián přesně to, co hledáte. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaše dotazy a rádi vám poskytneme více informací a případně se domluvíme na prohlídce penzionu Maxmillián v Dolní Světlé. Před samotnou prohlídkou nemovitosti je vyžadována informace o připravenosti k úhradě kupní ceny.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Aleš Zemek
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 477 115
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: ales.zemek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01337
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
750 m²
Plocha parcely:
1 975 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Typ nemovitosti:
Hotely, penziony a restaurace
Doprava:
Silnice
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt, Septik
Ostatní rozvody:
Satelit, Ostatní rozvody
Celková plocha:
750 m²
Plocha zahrady:
1 529 m²
Zastavěná plocha:
446 m²
Počet parkovacích míst:
10
Rok rekonstrukce:
2019
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Jiné
Typ domu:
Přízemní
Umístění v chráněných lokalitách:
Ochranné pásmo
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
299