Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví 40 m², Litvínov (ID 185-NP02305)

ulice Hamerská, Litvínov – část obce Hamr mapa

8 000 Kč ( za měsíc)
CÚsporná

kk
2x
40 m2
7/8
Exkluzivně

Pronájem vybaveného bytu 2kk V Hamru u Litvínova - 40,6 m2

Dobrý den,
dovolujeme si Vám nabídnout pronájem bytu 2+kk s užitnou plochou 40,6 m2, který se nachází v 6. patře revitalizovaného panelového domu s č. p. 251 v ulici Hamerská v městské části Hamr v Litvínově. Vzhledem k orientaci bytu na jihovýchodní stranu se jedná o velice světlou a teplou nemovitost.

Velikou devízou této nemovitosti je její rekonstruovaný stav a zejména pak jeho plná vybavenost, jak je vidno na přiložených fotografiích. Veškerý nábytek je v neponičeném a čistém stavu, spotřebiče jsou zcela funkční. V celém domě bydlí bezproblémový sousedé, po celý den zde panuje klid a na chodbách je stále čisto. Hned u domu je parkoviště pro větší počet aut, kde pohodlně a kdykoli zaparkujete. Součástí je také sklepní kóje a komora na patře. V domě jsou kabelové rozvody pro připojení k internetu.

Nabízená bytová jednotka sestává ze vstupní chodby s botníkem a skříněmi, ze zděného jádra se samostatnou toaletou a vedlejší koupelnou se sprchovým koutem a pračkou, dále pak z prostorné ložnice se šatními skříněmi a z vedlejšího obývacího pokoje plynule přecházejícího v kuchyňský kout s umístěným jídelním stolem, lednicí s mrazákem a troubou se sklokeramickou varnou deskou. Ve všech místnostech mimo kuchyň je položen koberec, který je v neponičeném stavu. Šatní skříně nabízí dostatek místa pro větší množství oblečení, nábytek v obývacím pokoji je moderního designu.

Měsíční nájemné vč. služeb pro jednu osobu je stanoveno na 8.000,- Kč, další osoba navyšuje nájemné o 700,- Kč jakožto zálohy na vodu. Elektřina bude převedena na nájemníka, a to u spol. Fonergy. Zcela jistě oceníte jejich nízké ceny.
Při podpisu nájemní smlouvy je třeba uhradit kauci ve výši 16.000,- Kč, provizi za zprostředkování v částce 9.680,- Kč a nakonec poměrnou výši nájemného na aktuální měsíc. Celkem tedy cca. 34 tisíce korun. Součástí smluvního vztahu je také nutnost uzavření pojistné smlouvy u renomované pojišťovny.

Pro tuto nemovitost hledáme solidního a bezproblémového nájemníka, kterému na oplátku nabízíme dlouhodobý pronájem. Vyhovující zájemce by měl mít k doložení platnou pracovní smlouvu na dobu neurčitou popřípadě doložitelný dlouhodobý příjem z podnikání, stejně tak nesmí být veden v úpadku, exekuci, nebo na úřadu práce. S ohledem na vybavení a celkový stav nemovitosti nejsou žádoucí domácí mazlíčci. Byt je vhodný nejvýše pro 2 osoby. Možnost trvalého pobytu je samozřejmostí.

Pokud hledáte čistý byt k pronájmu s nižšími měsíčními náklady, oceníte plnou vybavenost bytu, kde stačí pouze „vybalit kufry a bydlet“, oceníte blízkost MHD nebo možnost parkování přímo u domu, tato nabídka Vás zcela jistě zaujme.

V případě Vašeho zájmu mě neváhejte kdykoli kontaktovat, po dohodě Vám tuto nájemní bytovou jednotku mile rád osobně představím. Byt je připraven k okamžitému nastěhování.
Cena:
8 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Jan Soudek
RE/MAX Non stop
Mostecká 21
Litvínov, 43601
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 559 989
Tel. do kanceláře: +420 739 486 510
E-mail: jan.soudek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 185-NP02305
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
7
Počet podlaží v objektu:
8
Podlahová plocha:
40 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obchodní a obytná
K nastěhování:
12. 9. 2024
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Užitná plocha:
40 m²
Zastavěná plocha:
747 m²
Počet parkovacích míst:
36
Počet podlaží pod zemí:
1
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
74