Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví 52 m², Vranovice (ID 268-NP02660)

ulice Nad Dolinami, Vranovice mapa

3 890 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
2x
52 m2
1/4
Exkluzivně

Prodej nového, krásného cihlového bytu 2+kk o výměře 52 m2, terasa 12 m2, vlastní sklep - Vranovice

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízíme příležitost ke koupi novostavby bytu 2+kk o celkové výměře 52 m² a zcela unikátní slunnou terasou orientovanou na jihozápad o výměře 12 m2, která poskytuje nejeden nádherný výhled na Pálavu. Byt čistý a částečně vybavený, ideální pro komfortní bydlení. Energeticky samostatná jednotka je vybavena moderním duálním plynovým kotlem Baxi, který zajišťuje topení a teplou vodu, pro Váš jedinečný komfort, plastovými okny a markýzou na terase. Koupelna je obložena keramickými obklady a naleznete zde komfortní vanu i toaletu a místo pro předem plněnou pračku. Vše je plně připraveno pro váš maximální komfort. Zcela jistě oceníte i samostatnou šatnu, kde ukryjete nemalé množství vašeho šatníku. Součástí prodeje je kompletní vybavení kuchyňské linky, včetně pračky, myčky, trouby, keramické desky, lednice, jídelního stolu se čtyřmi židlemi.
Byt je ideální pro ty, kdo hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, s vynikající dostupností do Brna a okolí. Velkým benefitem tohoto bytu je prostorná terasa orientovaná na jihozápad, která nabízí dostatek slunečního světla po celý den. Terasa je ideálním místem pro odpočinek, posezení s rodinou či přáteli a poskytuje také možnost vytvořit si vlastní bylinkovou zahrádku. Součástí prodeje je i sklepní kóje o výměře 2 m2.
Vranovice jsou mimořádně atraktivní nejen díky své poloze v srdci moravské vinařské oblasti, ale také díky skvělým možnostem aktivního odpočinku. Cyklostezky vedoucí přímo z obce propojují celou jižní Moravu a umožňují výlety až do Vídně. Tato oblast je proto velmi oblíbená u milovníků cyklistiky, turistiky a procházek v přírodě. Cyklostezky vás provedou malebnými vesnicemi, historickými památkami a vinařskými stezkami, kde můžete navštívit místní vinařství a vychutnat si vyhlášená moravská vína.
Vranovice nabízejí také kompletní občanskou vybavenost – v obci najdete školku, školu, obchody, restaurace i sportovní zařízení. Výborná je i dopravní dostupnost do Brna a dalších měst. Pravidelné vlakové spojení vás pohodlně a rychle dostane do centra Brna, což z Vranovic dělá skvělou volbu pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení s rychlou dostupností do města.
Dalším významným benefitem lokality je blízkost přírodních památek, jako jsou Pálavské vrchy či Novomlýnské nádrže, které nabízejí nespočet možností pro rekreaci a relaxaci v přírodě. Tato oblast je vyhledávaná nejen místními obyvateli, ale i turisty, kteří sem míří za aktivním odpočinkem, přírodou a vinařskou turistikou.

Prohlídkový den je stanoven na 26. 9. 2024
Líbí se vám tato možnost krásného bydlení na dosah jedinečné přírody? Zavolejte mi a dohodněte si svůj čas prohlídky.

Pavel Seidl
Home & Develop partner

Nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce. Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Cena:
3 890 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

3 890 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Pavel Seidl
RE/MAX Delux
Křenová 538/22
Brno, 60200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 534 536
Tel. do kanceláře: +420 602 703 897
E-mail: pavel.seidl@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 268-NP02660
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
52 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
18. 9. 2024
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
52 m²
Plyn:
Plynovod
Energetická náročnost budovy:
G