Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 3+kk v osobním vlastnictví 87 m², Praha 5 - Zličín (ID 218-NP05971)

ulice Sazovická, Praha 5 – Zličín mapa

30 000 Kč ( za měsíc)
CÚsporná

kk
3x
87 m2
5/6
Exkluzivně

Pronájem bytu 3+kk, 87 m², dva balkony, garážové stání – Praha Zličín

Pronájem moderního slunného bytu 3+kk o rozloze 87 m², který se nachází v novostavbě v Sazovické ulici v Praze Zličíně, v 5. nadzemním podlaží. Byt je světlý a prostorný, disponuje dvěma balkony a garážovým stáním.
Obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou je orientován na jih, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den, a zároveň nabízí vstup na balkon (3,5 m2) s volným výhledem do zeleně.
Byt dále disponuje dvěma ložnicemi orientovanými do klidného vnitrobloku, přičemž z jedné z nich je přímý vstup na druhý balkon (5,2m2). K dispozici je samostatná toaleta s umyvadlem a koupelna vybavená rohovou vanou a pračkou. Prostorná vstupní hala je vybavena vestavěnými skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru. V bytě je dále samostatná komora/šatna s regály. Zařízeno nábytkem dle přiložených fotografií. Garážové stání je rozšířené a samostatně oddělené od ostatních míst.
Byt se nachází v atraktivní lokalitě Zličína, kde naleznete vše na dosah ruky. Jen pár minut chůze od bytu se nachází nákupní centrum Metropole Zličín, které nabízí široký výběr obchodů, restaurací, kaváren a služeb, včetně multikina a fitness centra. Pro denní nákupy a další služby je tato lokalita ideální.
Zličín má také výbornou dopravní dostupnost. V blízkosti je stanice metra Zličín (trasa B), která zajišťuje rychlé spojení do centra Prahy. Autobusová zastávka je přímo u domu. Pro motoristy je velkou výhodou blízký nájezd na dálnici D5, který zaručuje pohodlný přístup nejen do centra Prahy, ale i rychlé spojení do Plzně a dále směrem na Německo.
Tato lokalita je rovněž skvělá pro rodiny a milovníky přírody díky blízkosti zelených ploch a parků. Elektřina přepis na nájemce, zálohy cca 4.600,- Kč. Pro více informací či sjednání prohlídky mne neváhejte kontaktovat na barbora.bruzkova@re-max.cz
Cena:
30 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Mgr. Barbora Brůžková
RE/MAX Anděl
Ostrovského 253/3
Praha 5 - Smíchov, 15000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 474 546
Tel. do kanceláře: +420 725 293 030
E-mail: barbora.bruzkova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 218-NP05971
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
5
Počet podlaží v objektu:
6
Podlahová plocha:
87 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 10. 2024
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
87 m²
Zastavěná plocha:
6 059 m²
Plyn:
Plynovod
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C