Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+1 v osobním vlastnictví 60 m², Brno (ID 077-NP06365)

ulice Nopova, Brno – městská část Brno-Židenice mapa

18 500 Kč ( za měsíc)
DMéně
úsporná

1x
2x
60 m2
2/4
Exkluzivně

Pěkný byt s výhledem do zeleně

Hledáte prostorný zrekonstruovaný byt na klidném místě k dlouhodobému pronájmu? Preferujete komorní prostředí, cihlový dům v zeleni a veškerou vybavenost v docházkové vzdálenosti? Pojďte bydlet na Nopovu!

Byt v 1. patře (2.NP) Vám nabídne prostornou předsíň (9,3 m2), dva neprůchozí pokoje (21,7 m2 a 16 m2), z nichž každý má svoji lodžii (celkem 4 m2). Z předsíně je rovněž přístupná koupelna se sprchovým koutem (2,3 m2), samostatné WC (1 m2) i prostorná kuchyň (9 m2) vybavená novou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči zn. Whirpool (plynová varná deska, horkovzdušná multifunkční trouba, plně integrovaná myčka, nerezový odsavač par zn. Franke). Součástí je také vlastní sklep (2 m2), lze využít i kočárkárnu/kolárnu v domě. Byt je orientován na jihozápad (oba pokoje) a severozápad (kuchyně).

Potěší Vás ethernetové přípojky s již zavedeným vysokorychlostním internetem i vlastní kotel přímo v bytě, který zajišťuje jak vytápění, tak ohřev vody. Díky tomu si můžete spotřebu regulovat podle svých představ. Měsíční zálohy jsou ve výši 3 920 Kč - voda, úklid společná elektřina (770 Kč), plyn a elektřinu si nájemci přepíší na sebe (1 900 Kč + 1 250 Kč), vratná jistota 36 000 Kč, provize ve výši 1 nájmu + DPH.

Byt se nehodí pro chovatele psů a koček a bude vyhovovat maximálně 3 osobám. Nabízí se nezařízený, takže si jej můžete dovybavit podle svých představ. Volný bude od 1.11.2024.

Nesporným benefitem je pěkné prostředí, do nějž je bytový dům je zasazen - převážně rodinné a menší cihlové bytové domy, což nadchne ty z Vás, kteří upřednostňují bydlení se sousedskou atmosférou v původní brněnské čtvrti.

Nedaleko najdete zastávku tramvaje č. 9 (Dělnický dům), případně se můžete dopravit autobusem (zastávka Gajdošova cca 1 minutu od domu) na známý dopravní uzel Stará osada. V docházkové vzdálenosti je pak kompletní občanská vybavenost – hned dvě základní školy (ZŠ Gajdošova s Montessori programem a ZŠ Kamenačky), Základní umělecká škola, poliklinika Viniční, nepřeberné množství kroužků a aktivit nejen pro děti, ale i pro dospělé. Pro ty, kteří mají rádi přírodu, nabízí příjemné procházky hned dva lesoparky – Bílá hora a Akátky , v pěší vzdálenosti najdete také oblíbený areál Bzzzukot s oblíbenou kavárnou Rebelbean, workoutovým hřištěm a skate parkem. Zde probíhá řada komunitních setkání při nejrůznějších příležitostech pořádaných městskou částí Židenice (Čarodějnice, Lampionový průvod, Pivní festival a mnohé další akce).

Pokud Vás tato nabídka oslovila, prosím rezervujte si svůj čas prohlídky. Těším se na Vás!
Cena:
18 500 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
+ 3 920 Kč zálohy na energie, provize ve výši 1 nájmu + DPH
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Jana Bodáková
RE/MAX Pro
Blatného 3
Brno, 61600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 780 983
Tel. do kanceláře: +420 732 299 929
E-mail: jana.bodakova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 077-NP06365
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
60 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 11. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
66 m²
Plyn:
Plynovod
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
D