Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 2608 m², Janovice v Podještědí (ID 253-NP01976)

Janovice v Podještědí, okres Liberec mapa

3 450 000 Kč ( za nemovitost)

2608 m2
Exkluzivně

Prodej krásného stavebního pozemku se stavebním povolením na RD

Exkluzivně nabízíme k prodeji skutečně krásný stavební pozemek (o ploše 2.608 m2) S PLATNÝM STAVEBNÍM POVOLENÍM na stavbu podkrovního rodinného domu (roubenky) o půdorysném rozměru 8 x 16 m, 150 m2 podlahové plochy + krytá a nekrytá venkovní terasa. Povolení je platné ještě 2 roky, stavbu je možné zahájit ještě letos.

Z téměř ideálního stavebního pozemku, který si na první pohled zamilujete, je krásný výhled na Ještěd (proto i navržený dům je umístěn tak, aby z jeho obývacího pokoje a z terasy byl tento výhled možný). Pozemek je mírně svažitý směrem k jihu, což umožní v budoucnu zajímavě tvarovat kolem domu terén i zahradu a umístit na pozemek případné další drobné stavby (sauna, sklad zahradní techniky, altán, zahradní domek apod.). Díky jeho orientaci na pozemek svítí slunce po celý den. Pozemek je ze dvou stran lemován vzrostlými stromy, takže je naprosto odstíněn od komunikací i od sousedů (s výjimkou jediného) a budoucím obyvatelům tak poskytne naprosté nerušené soukromí. Navíc je vyvýšen nad okolní terén, takže na něj není odnikud vidět. Jižní část pozemku je porostlá vzrostlými stromy, které mohou být zásobárnou palivového dříví na další desítky let.

Příjezd k pozemku je po místní asfaltové silnici s možností parkování jak na samotném pozemku, tak hned naproti vjezdu na pozemek (např. po dobu stavby). Na pozemek je již vyvedena přípojka elektřiny zakončená v elektropilíři (220 V i motorový 400 V). Vodovod vede přímo po hraně pozemku na okraji silnice. Odkanalizování objektu je navrženo do jímky 5,5m za domem. Na okraji pozemku je připojovací bod k vysokorychlostnímu internetu, který bude možné kabelem přivést do domu (kvalitnější než bezdrátové vedení). Pozemek je oplocen novým pletivovým plotem s výjimkou vstupní brány, kterou si navrhne budoucí majitel.

Navržený rodinný dům (roubenka), ke kterému se váže stavební povolení, má 4 pokoje, velkou obytnou místnost s posezením u kachlových kamen nebo krbu, s jídelnou a s kuchyňskou linkou. Z této místnosti je výstup na terasu s výhledem na Ještěd. Dále dům obsahuje 2 koupelny, samostatné WC, technickou místnost a vstupní halu. Vytápění je navrženo kombinací dálkově ovládaného podlahového topení, tepelného čerpadla a krbu prohřívajícího více místností horkovzduchem. Za domem je navržen lehký přístřešek buď pro venkovní gril s posezením nebo vířivku a saunu.

Obec Janovice v Podještědí je půvabná a dobře vedená vesnička, obklopená loukami a lesy plnými hub. Leží v podhůří Lužických hor, stranou všech rušivých vlivů. Přitom je dobře přístupná automobilem nebo autobusem. Je to klidné místo pro bydlení nebo rekreaci s ideálními podmínkami pro pěší turistiku nebo cykloturistiku.

Dojezdová vzdálenost z okraje Prahy je 1 hodina, z Mladé Boleslavi 30 minut a z Liberce 15 minut.
Cena:
3 450 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně provize a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

3 450 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Jan Rampa
RE/MAX Ambassador
Cíglerova/metro Rajská zahrada
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 526 789
Tel. do kanceláře: +420 603 295 748
E-mail: jan.rampa@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 253-NP01976
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
2 608 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
Elektřina:
230 V, 400 V
Telekomunikace:
Internet
Umístění objektu:
Klidná část obce