Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 80 m², Horní Bludovice (ID 306-NP83149)

Horní Bludovice, okres Karviná mapa

5 000 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

2x
80 m2
17500 m2
1
Exkluzivně

Rodinný dům s hospodářskou budovou a pozemky 17500 m2 Horní Bludovice

Hledáte bydlení na polosamotě, resp. v rozptýlené zástavbě, s opravdu maximálním prostorem? Rodinný domek s číslem popisným v Horních Bludovicích má základní oplocenou zahradu (dle ÚP stavební parcela) o výměře 2000 m2, hned ze plotem louku 2200 m2 a za druhým plotem pole o výměre 13300 m2! Na zahradě stojí poctivá hospodářská budova se sedlovou střechou, dále zajímavě koncipovaný polopodzemní skleník. Na zahradě je mnoho zeleně, vzrostlé stromy, ořešáky, jabloně atd. - výborné zázemí. Jediný přímý soused. Mnoho a mnoho prostoru pro další zeleň, pěstování, cokoli co Vás napadne, celá plocha má relativně kompaktní tvar viz foto z dronu. Skvělý prostor pro děti. A pokud by pro Vás byla plocha 17500 m2 "moc", možno jednat i o odprodeji menší výměry.

Dům samotný je ve věku přes 100 let, nejpravděpodobněji jej čeká zásadní (i stavební) rekonstrukce včetně komplet střechy, zastavěná plocha přibližně 8x12m, dřevěná kastlíková okna, dřevěné stropy i střecha. Udržováno, stav viz fotografie, lépe vidět osobně. Vstup krytou verandou z východního směru. Obytná část: Dva pokoje, kuchyně, chodba, koupelna s toaletou a propojení chodbičkou do původní hospodářské části a na půdu. Čistá vnitřní plocha obytné části domu je cca 80m2. Půda pod sedlovou střechou je velmi slušných rozměrů a je pochozí. Středem stavby pak prochází chodba, která je průchozí na obě strany domu, tedy na východ (hlavní vchod) i na západní stranu do zahrady, ke stodole a ke skleníku. Pěkně vymyšleno, doporučuji přiloženou virtuální prohlídku, kde si můžete dům projít krok po kroku. Skrz hospodářskou část domu je možný další průchod do severní čísti zahrady. Vytápění radiátory via tuhá paliva, resp. elektřina, oba kotle viz foto. Odpady jsou řešeny septikem s trativodem. Pitná voda ze studny s čerpadlem na vlastním pozemku, napojení na vodovod možné.

Ještě se vrátím na zahradu: Cihlová stodola se dvěma vchody ve velmi dobrém stavu, zastavěná plocha přibližně 8x6m. Fantazii při jejím využití se meze nekladou - opravdu moc pěkný potenciál. Studna s čerpadlem a napojením vody do domu, vše funkční. K asfaltové silnici brána i malá branka, uvnitř za plotem aktuálně rozumný prostor pro 4 vozidla, další 2 mohou parkovat před branou.

V Horních Bludovicích je škola základní i mateřská, lékař, obchod, v dosahu cca dvou minut pěší chůze od domu je zastávka meziměstských autobusů směr Havířov a Frýdek-Místek, zajíždí sem i havířovská MHD.

Okolí tvoří menší obce, pole a lesy, jste vlastně rovnou v přírodě. Do hor i k vodě kousek, větší města jsou opravdu blízko. Havířov i Frýdek-Místek v dosahu několika minut autem. Super místo.

Zaujalo? Zavolejte, ptejte se, doplníme informace, dohodneme prohlídku. Přijde-li Vám vhod rada nebo pomoc s hypotékou, samozřejmě se také postaráme.
Cena:
5 000 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

5 000 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Ondřej Žalský
RE/MAX Centrum
Porážková 3339/46
Ostrava, Moravská Ostrava, 70200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 096 350
Tel. do kanceláře: +420 775 757 505
E-mail: ondrej.zalsky@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 306-NP83149
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
80 m²
Plocha parcely:
17 500 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
18. 9. 2024
Doprava:
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Septik
Plocha zahrady:
17 400 m²
Zastavěná plocha:
100 m²
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Typ domu:
Přízemní
Energetická náročnost budovy:
G