Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 1+kk v osobním vlastnictví 30 m², Praha 4 - Braník (ID 201-NP02861)

ulice Školní, Praha 4 – Braník mapa

12 500 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

kk
1x
30 m2
1/6
Exkluzivně

Podnájem útulného bytu 1+KK v klidné lokalitě pražského Braníku, Školní ulice

Hezký den,

hledáte nový domov v nádherné lokalitě pražského Braníka? Pak jste natrefili na byt o dispozici 1+KK k podnájmu, který splní Vaše očekávání!

Byt se nachází ve Školní ulici v prvním patře cihlového domu. Je orientovaný do vnitrobloku, takže je velice klidný a díky orientaci na západní stranu i přirozeně světlý.

Při vstupu do bytu se nacházíme v předsíni. Je dostatečně prostorná natolik, aby pojmula pračku, skříň i botník. Před námi se nachází koupelna s vanou. Po naší levici se pak nachází hlavní obývací místnost spojená s kuchyňským koutem. Kuchyně je vedle linky s dostatkem úložných prostor vybavená elektrickým sporákem a mikrovlnnou troubou. Myčka v bytě není.

Obývací místnost je vybavená gaučem, spacím patrem a stolem se dvěma židlemi (není zachycený na fotografiích). Dále jsou k dispozici dva stolky, z toho jeden slouží jako podstavec pod televizi, která v bytě zůstává. Samozřejmě je možné ji po domluvě odvést. Co se týče skříně k uložení šatů, rovněž se počítá s tím, že v bytě zůstane, ačkoliv to není nutné.

Další devízou bytu je společná střešní terasa, kde můžete v teplých měsících nejenom věšet prádlo, ale spolu s tím si do začátku nočního klidu užít příjemné grilování obohacené a nádherné západy slunce.

Sklepní kóje prozatím není k dispozici, protože sklepní prostory aktuálně prochází rekonstrukcí. K bytu je však jedna sklepní kóje přislíbená do budoucna, jakmile bude rekonstrukce hotová.

Lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti se nachází Penny Market, moderní posilovna Spartan Gym, oblíbená kavárna Periferie, vyhledávaná hospoda Kulovna, kterou doplňuje ještě další hospoda Trezor. Milovníci vína pak ocení nedaleký podnik Vína Srdcem. V lokalitě se nachází ještě několik večerek a místní restaurace. Nejbližší zastávky jsou U Staré pošty a Přístaviště. Do centra města se za pomoci MHD dostanete do cca 25 minut.

Podnájemné činí 12.500 Kč/měsíc. Náklady spojené s bydlením jsou podle evidenčního/výpočtového listu nastavené na 870 Kč/měsíc. Elektřina a plyn budou převedena na podnájemníka. Zálohu na elektřinu doporučujeme nastavit na cca 1.200 Kč/měsíc a zálohu na plyn na cca 2.800 Kč vzhledem k tomu, že plyn se používá k vytápění a k ohřevu vody. Konečná cena se bude samozřejmě odvíjet od skutečné spotřeby. Se zařízením nejvýhodnější sazby Vám rádi pomůžeme.

Byt je volný od 1.10.2024. Nájemník neplatí provizi. Ta je hrazena majiteli bytu. Požadujeme vratnou kauci ve výši 25.000 Kč.

Pokud Vás tedy láká představa nového domova, tak se nám, prosím, krátce představte za použití kontaktního formuláře. Všichni zájemci budou postupně obvoláni za účelem domluvení prohlídky. První prohlídky proběhnou v týdnu od 23.09.2024. Budeme se na Vás těšit při osobním setkání!

Z důvodu absence Energetického štítku uvádíme coby energetickou třídu náročnosti budovy (PENB) „G“, tj. mimořádně nehospodárnou.
Cena:
12 500 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Nájemník neplatí provizi. Ta je hrazena majiteli bytu.
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Jindřich Svačina
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 928 019
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: jindrich.svacina@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02861
Dispozice:
1+kk
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
6
Podlahová plocha:
30 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
18. 9. 2024
Doprava:
MHD
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
30 m²
Zastavěná plocha:
205 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Lokální - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G