Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 3800 m², Havířov (ID 306-NP83152)

Havířov – část obce Bludovice mapa

7 500 000 Kč ( za nemovitost)

3800 m2
Exkluzivně

Výjimečný stavební pozemek, Bludovický kopec, Havířov

Hledáte pozemek, který nabídne příležitost k zajímavě architektonicky řešenému bydlení na neobyčejném místě? Tady je! Soubor tří parcel, lokalizováno ve městě Havířov, přesněji na Bludovickém kopci. Celková výměra cca 3800 m2, z toho stavební cca 2900 m2, dle ÚP částečně v ochranném pásmu lesa. Dle platného územního plánu je zastavitelnost 50% a určeno pro výstavbu rodinných/řadových/bytových domů. Ideální umístění: Ulice Jasmínová/Květná, jihozápadní orientace a víceméně západní sklon terénu. Přístup přímo z obecní asfaltové silničky, možnost připojení na el., vodovod, kanalizaci i plyn.

Z centra města 5 minut autem směrem k přehradám, sadům, lesům, loukám a horám. Nevnímáte sídliště, ruch města, je to vilová čtvrť sama pro sebe. Jsme na jihozápadních svazích Bludovického kopce. Slunce celý den, vzrostlé stromy na pozemku i v okolí drží dobré klima. Na pozemku samotném vzrostlé stromy, jabloně, ořešáky, zbytky základů základy původního starého domu. Ze západní strany ohraničeno lesem, z jihu rovněž vzrostlá zeleň. Od silnice opticky izolováno živým plotem.

Perfektní kombinace soukromí, prostoru a dostupnosti do civilizace: Školy mateřské, základní i střední, umělecké i jazykové, gymnázia, lékaři, nemocnice, obchodní centra i malé obchůdky, vše v dosahu minut autem, případně pohodlně MHD - ta je jen 3 minuty chůze od domu a za čtvrthodinku jste na náměstí. Totéž směr Ostrava, Těrlicko, Český Těšín, Frýdek-Místek atd. Sport je Váš život? Do 10 minut pěšky máte top tenisové a sportovní centrum v Havířově. Běh, kolo, plavání i odpočinek u vody, vše dostupné naprosto v pohodě - Těrlická i Žermanická přehrada, příroda začíná prakticky hned u pozemku, ve městě i okolí jsou workoutová i jiná veřejná hřiště, zimní i atletický stadion, cyklostezky, skatepark, venkovní i indoorová lezecká stěna, pumptracky atd. atd. Golfová hřiště Lipiny, Ropice, Čeladná, Ostravice. Kultura? Máte ji mít, ve městě jsou kina, prostory pro divadelní představení i koncerty, kavárny, restaurace, hospody a hospůdky, malý rodinný pivovar. Vlakové nádraží s napojením na Prahu i Slovensko.
Čistý vzduch a všude blízko. Nádherné místo k životu. Možno jednat také o koupi sousední vily spolu s pozemky. Tohle je příležitost vpravdě mimořádná, až by se chtělo říci "nutno vidět". Zavolejte, rád se s Vámi setkám na prohlídce.
Cena:
7 500 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
cena komplet včetně právních služeb etc., financování/úvěr/hypotéku pro Vás zajistíme za nejvýhodnejších podmínek a se superprofi servisem!
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

7 500 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Ondřej Žalský
RE/MAX Centrum
Porážková 3339/46
Ostrava, Moravská Ostrava, 70200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 096 350
Tel. do kanceláře: +420 775 757 505
E-mail: ondrej.zalsky@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 306-NP83152
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
3 800 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Plyn
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
19. 9. 2024
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod