Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem domu 150 m², Jesenice (ID 061-NP02713)

ulice Na Vrbici, Jesenice – část obce Osnice mapa

45 000 Kč ( za měsíc)
DMéně
úsporná

4x
150 m2
831 m2
2
Exkluzivně

Příjemný nový dům v blízkosti průhonického parku

Nabízíme k pronájmu příjemný rodinný dům z roku 2014 o dispozici 4+1 s terasou, balkonem a udržovanou zahradou v obci Jesenice, část Osnice. Nachází se v rezidenční čtvrti rodinných domů s většími pozemky, takže poskytuje dostatek soukromí a klidu pro rodinné bydlení. Příjemnou atmosféru dotváří i ničím nerušený výhled do zeleně na okraj průhonického parku.

Dům má dvě podlaží, kde jsou velmi dobře dispozičně rozmístěny jednotlivé obytné prostory včetně dostatku úložných prostor. V přízemí se do domu vstupuje přes předsíň a vstupní halu dále do kuchyně s velkým, světlým jídelním koutem a samostatného obývacího pokoje. Z obou prostor je možný výstup na krytou terasu. Součástí plně vybavené kuchyně všemi spotřebiči je spíž, dále je ve vstupní hale využit úložný prostor pod schodištěm do patra a k dispozici je koupelna se sprchovým koutem a WC. V patře se pak nacházejí tři pokoje, z toho u ložnice je umístěna velká šatna a dále atypická vestavěná skříň. Z dalších dvou pokojů je možný výstup na velký prostorný balkon. Posledním prostorem je velká koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC a ještě samostatné WC. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje moderní plynový kotel, podlahy jsou v pokojích plovoucí a kuchyně s koupelnami dlažba. Stejně tak je to s vytápěním – kombinace radiátorů a podlahového vytápění.
V domě je instalováno zabezpečovací zařízení, které však v současné době není aktivní vzhledem k dosavadnímu minimálnímu využití domu. Z tohoto důvodu je také celý dům ve výborném stavu.
Parkování pro minimálně dvě auta je zajištěno za elektronicky ovládanými vjezdovými vraty na kryté ploše se zámkovou dlažbou. Pro uložení potřeb pro údržbu domu a zahrady je za garážovým stáním vybudován dřevěný domek.

Celou atmosféru pohodlného rodinného bydlení dotváří velká udržovaná zahrada (více než 700 m2), která poskytuje dostatek prostoru pro venkovní aktivity i relaxaci. V jejím rohu je pak umístěna velká pergola se zámkovou dlažbou, kde je možné umístit venkovní sezení, gril a další vybavení pro trávení volného času s přáteli. A pokud nebude stačit zahrada, pak je v okolí mnoho možností na výlety buď pešky, nebo na kole do okolní přírody, zejména do průhonického parku, který je z domu na dohled.

Lokalita je dopravně dobře dostupná, zejména autem cca 5 km na nájezd na D1, dále pak MHD na metro trasy C Opatov, kdy je zastávka v pěší vzdálenosti.

Osnice je částí obce Jesenice, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost, případně cca 10 minut autem OC Chodov.
Cena:
45 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Poplatky 8.000,- Kč/měsíc, kauce 50.000,- Kč
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
PhDr. Olga Janoušková
RE/MAX 4 You II
Breitcetlova 771/6
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 500 555
Tel. do kanceláře: +420 733 152 553
E-mail: olga.janouskova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 061-NP02713
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
150 m²
Plocha parcely:
831 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 10. 2024
Doprava:
Dálnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
737 m²
Zastavěná plocha:
94 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
D