Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 99 m², Bílovec (ID 160-NP02608)

ulice Nad Střelnicí, Bílovec mapa

4 250 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
3x
99 m2
3/3
Exkluzivně

Prodej bytu 3+kk po kompletní rekonstrukci s lodžií a se zahradou, Bílovec

Nabízíme k prodeji nadstandardní byt po kompletní rekonstrukci o dispozici 3+kk ve vyhledávané lokalitě města Bílovec, který leží pouhých 20 min. od krajského města Ostrava. Byt o obytné ploše cca 99 m2 se nachází ve 3. NP řadového rodinného domu se dvěma byty v klidné a velmi žádané lokalitě s výbornou dostupností do centra obce Bílovec, které nabízí veškerou občanskou vybavenost. K bytu náleží a je užíván prostorný sklep. Technická místnost, garáž, v přízemí domu a zahrada o výměře 1077 m2, která je vhodná k relaxaci i zahrádkářství, a parkovací stání před domem, vše ve společném užívání pro oba byty rodinného domu.

Byt je tvořen obývacím pokojem s jídelním a kuchyňským koutem vybaveným rohovou kuchyňskou linkou a ostrůvkem s velkým množstvím úložného prostoru, vestavěnou elektrickou troubou, mikrovlnou troubou, indukční varnou deskou, myčkou a vestavěnými skříněmi. Obývací pokoj je propojený s jídelnou a kuchyní v jednu velkou místnost, ze které vede vstup na prostornou lodžii orientovanou na jihozápad, poskytuje prostor pro maximální rodinnou pohodu. Koupelna s prostornou rohovou vanou, WC a žebříkovým radiátorem je dále vybavena dvěma umyvadly s vlastními skříňkami a velkým zrcadlem. Předsíň propojující všechny místnosti vede dále do dvou pokojů s okny orientovanými do zahrady směrem na severovýchod, tak aby byl dosažen maximální klid při regeneraci a spánku. Vytápění a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem umístěným v 1. NP rodinného domu, který je společný pro oba byty.

Lokalita je výjimečná perfektním poměrem klidného prostředí a blízké dojezdové vzdálenosti do centra města Bílovec, a pak také do krajského města Ostravy, která nabízejí veškerou občanskou vybavenost. V nejbližší vzdálenosti od bytu je cca 10 min. pěší chůzí obchodní řetězec Albert, autobusové zastávky, sportoviště, MŠ nebo stomatologická ordinace, a přitom všem stále zůstáváte v blízkosti přírody a parku s dětským hřištěm.

V případě zájmu koupě tohoto bytu připravujeme s prodávajícími rozdělení na dvě bytové jednotky v rodinném domě, dle prohlášení vlastníka budovy jehož součástí bude, dle dohody garáž či parkovací stání a ve spolu podílovém vlastnictví zahrada.

Výhodou této nemovitosti je možnost jejího využití, jak pro bydlení větší rodiny se zachováním soukromí nebo naopak možnosti koupě dvou samostatných bytů, případně vhodné na investici. V případě zájmu mě prosím kontaktujte. Budu se těšit na naší společné prohlídce a pokud byste plánovali financování koupě nemovitosti úvěrem doporučuji využít bezplatné konzultace s naší úvěrovou poradkyní.
Cena:
4 250 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

4 250 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Jakub Jílek
RE/MAX MONARCHA
Masarykova třída 105/29
Olomouc, 77900
Česká republika
Tel. na makléře: +420 737 373 224
Tel. do kanceláře: +420 777 235 428
E-mail: jakub.jilek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 160-NP02608
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
99 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
26. 9. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
99 m²
Plocha zahrady:
1 077 m²
Zastavěná plocha:
118 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
2
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G