Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 182 m², Mařenice (ID 224-NP01346)

Mařenice – část obce Dolní Světlá mapa

12 500 000 Kč ( za nemovitost)
ENehospodárná

5+
182 m2
1174 m2
2
Exkluzivně

Prodej rodinného domu k bydlení i rekreaci na krásném místě v obci Dolní Světlá v Lužických horách

Máte rádi přírodu a sníte o životě na venkově, kde je klid, a přírodu budete mít doslova za dveřmi? Pak právě pro vás máme ideální nabídku!

Nabízíme vám příležitost koupě velice zajímavé nemovitosti, která se nachází v malebné oblasti Lužických hor v obci Mařenice - Dolní Světlá cca 110 km severně od Prahy. Lužické hory jsou nevelké pohraniční pohoří, ležící na rozhraní severních Čech a Saska mezi Děčínem, Libercem, Českou Lípou a Žitavou. Příroda je zde na dosah ruky, ať už toužíte po klidném víkendovém relaxu nebo aktivním pobytu venku. Za domem se rozprostírá rozlehlá louka, která plynule přechází do lesa. To vše vytváří dokonalé prostředí pro odpočinek, procházky, běhání, saunování nebo třeba cyklistiku.

Dolní Světlá je malebné letovisko, ležící asi 2,5 km jihovýchodně pod Luží a 3 km severně od Mařenic. A právě zde, uprostřed malebného prostředí Lužických hor, naleznete krásný dům na okraji obce, jehož velkou předností je jedinečné umístění. Stavba byla dokončena v roce 2008 a v letech 2021-2022 prošla zdařilou modernizací, je ve velmi dobrém stavu a umožňuje okamžité komfortní užívání. Vytápění je možné kombinovat - dřevem v krbu s výdechem do patra nebo elektrickým ohřevem vody s rozvodem do radiátorů. Z prostoru mezi kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem se vstupuje na terasu, z níž je krásný výhled na louku za domem, kde již nejsou žádní další sousedé. Na zahradě stojí zánovní sauna s kamny na dřevo a ochlazovacím sudem. Dům byl primárně koncipován pro trvalé bydlení, mohl by však sloužit i k rekreačním účelům či ke krátkodobému pronájmu.

Dům má 2 podlaží, není podsklepený a jeho půdorysné dispozice jsou patrné z přiložených vizualizací a rovněž se můžete domem projít prostřednictvím 3D virtuální prohlídky. Přízemí nabízí velkorysý obývací a jídelní prostor s krbem a vstupem na terasu a do zahrady, výtečně umístěnou kuchyň do tvaru písmene "U" s okny a nadstandardní kuchyňskou linkou, koupelnu s toaletou, chodbu, zádveří a technickou místnost. V patře jsou 4 ložnice a menší koupelna s toaletou. Parkování je možné přímo u domu. Celková užitná plocha je 182 m2. Dům je obklopen nenáročnou zahradou. Celková výměra pozemku je 1.174 m2.

Nabídka je ideální pro zájemce, hledající hotový dům a zároveň krásné místo k bydlení nebo k rekreaci. Dům je zasazen do krajiny, kde zaručeně naleznete klid a soukromí v turisticky atraktivní oblasti, která nabízí mnoho možností pro milovníky přírody, turistiky a cyklistiky. Nemovitost se nachází v blízkosti turisticky zajímavých lokalit, což zajišťuje trvalý zájem o ubytování v případě záměru nemovitost pronajímat.

Na našich webových stránkách je k dispozici úplná fotogalerie

Pokud hledáte atraktivní nemovitost ve výborném stavu v oblasti Lužických hor, pak věřím, že Vás tato nabídka zaujme. Ozvěte se nám a domluvíme se na dalším postupu případně na osobním setkání v Dolní Světlé pod Luží. Před samotnou prohlídkou nemovitosti je vyžadována informace o připravenosti k úhradě kupní ceny.
Cena:
12 500 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

12 500 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Aleš Zemek
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 477 115
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: ales.zemek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01346
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
182 m²
Plocha parcely:
1 174 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Venkovská
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Septik
Plocha zahrady:
1 070 m²
Zastavěná plocha:
104 m²
Počet parkovacích míst:
4
Rok rekonstrukce:
2021
Topení:
Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Polosamota
Umístění v chráněných lokalitách:
Ochranné pásmo
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
E
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
167