Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 1+1 v osobním vlastnictví 50 m², Praha 4 - Podolí (ID 201-NP02871)

ulice V rovinách, Praha 4 – Podolí mapa

13 500 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

1x
1x
50 m2
1/3

Byt o dispozici 1 + 1 se společnou zahrádkou k pronájmu v Podolí

Dovolujeme si vám nabídnout k pronájmu útulný byt o dispozici 1+1, který se nachází v menším činžovním domě v Praze 4 - Podolí, situovaném v 1. patře. Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra města.

Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem, který zároveň zajišťuje ohřev teplé vody, což přináší úsporné a nezávislé řešení pro nájemníky. K dispozici je jeden samostatný, neprůchozí pokoj, který lze využít jako ložnici nebo hlavní obytný prostor. Prostorná kuchyně je navíc dostatečně velká na to, aby mohla sloužit také jako obývací pokoj, čímž vytváří multifunkční prostor pro vaření, stolování a relaxaci. Kuchyně nabízí dostatek místa pro kuchyňský stůl a pohodlné posezení, což z ní činí ideální místo pro trávení volného času.

Z předsíně je přístup do samostatné koupelny, která je vybavena sprchovým koutem, a toalety, které jsou oddělené. Tento praktický rozvrh zajišťuje dostatek soukromí a komfortu pro každodenní použití. V bytě se rovněž nachází větraná komora, která poskytuje cenný úložný prostor, ideální pro uložení sezónních věcí nebo dalších potřeb.

K bytu náleží prostorná sklepní kóje, která nabízí další možnosti úložného prostoru. Za domem se nachází krásná zahrádka, kterou mohou obyvatelé domu volně využívat. Tato zahrada poskytuje klidné místo pro odpočinek, grilování nebo pěstování květin a zeleniny. Okna z hlavního pokoje jsou orientována právě směrem do této zahrady, což zaručuje krásný výhled a dostatek denního světla.

Oblast, ve které se byt nachází, je velice klidná a nabízí pohodové a nerušené bydlení. Velkou výhodou je také bezproblémové parkování v okolí domu, což je v dnešní době vzácností. Lokalita navíc nabízí skvělou dopravní dostupnost – stanice metra linky C Pankrác je v docházkové vzdálenosti, takže se rychle a snadno dostanete do centra města nebo dalších částí Prahy.

V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost, která vám usnadní každodenní život. V blízkosti najdete obchody s potravinami, lékárny, zdravotnická zařízení, školy, školky, poštu a další důležité služby. Kromě toho oblast nabízí široké možnosti pro trávení volného času, ať už hledáte zábavu nebo sportovní vyžití.

Pro milovníky aktivního životního stylu je zde mnoho příležitostí k provozování sportovních aktivit – najdete zde fitness centra, sportovní haly, plavecké bazény, cyklostezky a parky vhodné pro běh nebo procházky. Pro ty, kteří mají rádi kulturní a společenské vyžití, je v okolí několik kaváren, restaurací a dalších míst, kde si můžete užít volné chvíle s přáteli nebo rodinou.

Majitel nabízí nájemní smlouvu na dobu 4 měsíců s možností automatického prodlužování o stejnou dobu a to i opakovaně.

Pokud máte zájem o další informace nebo si přejete domluvit prohlídku bytu, neváhejte kontaktovat našeho makléře. Rádi vám pomůžeme s jakýmikoli dotazy a zajistíme prohlídku tohoto příjemného bydlení.
Cena:
13 500 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
+ energie, + služby + kauce 20.000,-Kč
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Mgr. Rudolf Čumpelík
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 563 734
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: rudolf.cumpelik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02871
Dispozice:
1+1
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
50 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 10. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
50 m²
Plocha zahrady:
100 m²
Zastavěná plocha:
132 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Ústřední - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt
Energetická náročnost budovy:
G