Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem domu 100 m², Horní Bludovice (ID 158-NP02374)

Horní Bludovice – část obce Prostřední Bludovice mapa

35 000 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

4x
100 m2
3000 m2
3
Exkluzivně

Pronájem části domu v Bludovicích

Hledáte rodinné bydlení v klidné lokalitě u lesa, ale s výbornou dostupností? Nabízíme vám k pronájmu vrchní patro rodinného domu v Prostředních Bludovicích, ideální pro rodiny, které hledají kombinaci přírody, soukromí a pohodlí.

Jedná se o prostorný částečně zařízený byt o dispozici 4+1 s obytnou plochou 100 m². Byt se nachází v patrovém domě, vstup do bytu je přes schodiště umístěné ve vstupní chodbě, následuje přístup do dvou neprůchodných pokojů a do předsíňky vedoucí do obýváku. Jeden z pokojů má vstup přímo do rozměrné šatny, kde jistě umístíte veškeré svoje oblečení. Jak můžete vidět na plánku, všechny pokoje jsou neprůchodné. V 1. podzemním podlaží najdete další zázemí, které můžete využívat. Obrovskou technickou místnost, která slouží zároveň jako prádelna, vinotéku s posezením a saunu pro 5 osob. Pokud máte rádi relaxaci, můžete po saunování rovnou zamířit na zahradu k přírodnímu koupacímu jezírku (4x5m) nebo se usadit na kouzelnou terasu se šálkem kávy.

Vytápění domu je elektrické s možností kombinace s krbovými kamny, což přináší příjemnou atmosféru zejména v chladných měsících. Pitná voda je dostupná z vlastní studny, vlastní čistička odpadních vod. S ohledem na legislativní požadavek a jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.

Dům se nachází na velkém pozemku obklopeném přírodou a přilehlým lesem, kde máte zajištěno maximální soukromí. K dispozici je také parkovací stání pro až 4 auta.

Velkou výhodou je, že majitelé domu se postarají o údržbu zahrady a její zeleň, což vám zajistí pohodlí a bezstarostný pobyt. Nemovitost je navíc zabezpečena kamerovým systémem a alarmem, takže se budete cítit v bezpečí. Tento pronájem je ideální pro ty, kteří ocení klidné prostředí s minimem sousedů, výhled do přírody a zároveň snadnou dostupnost služeb a infrastruktury.

Přepis energií si zajistí nájemce na sebe.
Cena:
35 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Eliška Petrášová
RE/MAX Nej
Hlavní třída 436/77
Havířov, 73601
Česká republika
Tel. na makléře: +420 775 946 596
Tel. do kanceláře: +420 777 250 943
E-mail: eliska.petrasova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 158-NP02374
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
100 m²
Plocha parcely:
3 000 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
26. 9. 2024
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt
Zastavěná plocha:
172 m²
Počet parkovacích míst:
4
Topení:
Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Typ domu:
Patrový
Energetická náročnost budovy:
G