Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 242 m², Krabčice (ID 024-NP06796)

Krabčice, okres Litoměřice mapa

8 200 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
242 m2
610 m2
2
Exkluzivně

Rodinný dům se zahradou, garáží, plně podsklepeno, skvělý stav, obec Krabčice

Vítám vás u prohlídky vašeho budoucího domu v obci Krabčice u Roudnice nad Labem. V obci, která nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost pro klidný a bezpečný život vás a vašich dětí. V obci, která leží v malebné krajině na severním úpatí posvátné hory Říp. A kompletní fotky a informace naleznete na www.re-max.cz.

V roce 1973 si původní majitel převzal technické podklady s výkresy ke zděnému domu typ PN 82b od n.p. OSP Kolín, který se rozhodl postavit na rovinatém pozemku o rozměrech cca 20 x 30 m. Dům je podsklepen a napojen na inženýrské sítě. Plyn je k dispozici, avšak k domu není přiveden. Celková užitná plocha domu nabízí 242 m2 prostoru pro soukromí vaší rodiny. Dům nabízí velmi vhodnou a praktickou dispozici, která je nyní řešena jako 4+1. Skvělá je možnost plně využít prostor v podkroví a získat tak patro se dvěma ložnicemi a menší pracovnou včetně terasy. Za stěnami ložnic se ukrývá po každé straně domu 19 m2, které čekají, až je začleníte do obytných prostor. Sklep je praktický s výškou stropu 2 m. Rozdělen na hlavní chodbu, garáž, místnost vhodnou na dílnu či hernu, kotelnu a menší místnost, ve které je nyní umístěna sprcha. Tahle malá místnost je ideální pro zbudování relaxačního zázemí vašeho domu - sauny pro 4-5 osob. Výška stropu sklepa z něj dělá plnohodnotné patro. Jste vášnivý cyklista, chcete domácí fitness, hernu nebo řemeslnou dílnu? Máte zde místnost 4,5 x 3,5 m o 15,75 m2. Prostě sklep jak má být.
Dům je velmi dobře udržovaný a natolik v dobré kondici, že jej lze obývat okamžitě. Vše je plně funkční. Kuchyňská linka byla vyhotovena na míru a v interiéru kuchyně působí velmi dobře. Dřevěné obložení dodává interiéru pocit tepla a klidu. A když už nebudete chtít trávit čas v domě máte k užívání zahradu s trávníkem a několika okrasnými trvalkami a dřevinami. Je zde umístěna stavba na ploše 15 m2. Je do ní přivedena elektřina a zvenčí na ní navazuje zastřešená terasa. Pozemek na své užší straně sousedí s vedlejším domem v místech, kde mají oba domy zahrady. Prostor tak působí otevřeněji s více zelení. Podélně sousedí s vedlejším domem více na blízko, avšak z této strany domu nejsou žádná okna, která by tak narušovala vaše budoucí soukromí.
Dům vytápí kotel na tuhá paliva a je zde osazen starší elektrický kotel. Zdrojem teplé vody elektrický bojler. Dům disponuje elektřinou (dvoufáze), přípojkou k vodovodu, přípojkou na hloubkovou kanalizaci. Okna plastová dvojsklo, rok výroby 2007. Střešní krytina nová, plechová.

Krabčice nabízí plnou občanskou vybavenost -Mateřská školka, Základní škola, obecní úřad vč. Czechpointu, pobočka ČSOB poštovní spořitelny, o Česka pošta a obecní knihovna, obchody s potravinami a drogistickým zbožím, zastávkou autobusové dopravy na trase R.n.L. – Mělník. Poloha obce je velmi dobrá vůči D8. Obchvat R.n.L. s dálničním přivaděčem na D8 je vzdálen od domu do 5-7 minut jízdy. Poté dalších cca 5-8 min jízdy na dálniční sjezd.
Cena:
8 200 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně všech úkonů spojených s převodem, právním servisem včetně advokátní úschovy
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

8 200 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Aleš Čížek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 500 522
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: ales.cizek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06796
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
242 m²
Plocha parcely:
610 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
1. 10. 2024
Doprava:
Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
292 m²
Zastavěná plocha:
105 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
2
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Lokální - tuhá paliva
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G